11 Haziran 2021 Cuma reyting sonuçları

11 Haziran 2021 Cuma reyting sonuçları
11 Haziran 2021 Cuma reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC kategorilerinde dün en çok izlenen dizi veya program hangisi oldu?

Televizyon İzleme Araştırma Komistesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 11 Haziran 2021 Cuma  reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Cuma günü hangi diziler yayınlandı?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Cuma dizileri oldu. Televizyon karşısında vakit geçirecek kişiler hangi kanalda hangi dizinin yayınlandığını merak etti ve araştırdı. Cuma akşamı TRT 1'de ''Türkiye - İtalya Euro 2020 Karşılaşması'', Kanal D'de 'Arka Sokaklar', Tv8'de 'Kırmızı Oda', Atv'de ise 'Bozkır Arslanı Celaleddin' yayınlandı.

11 HAZİRAN CUMA REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10

Total'de dün en çok izlenen program TRT 1'de yayınlanan 'Türkiye - İtalya' karşılaşması oldu. Listenin ikinci sırasında 'Arka Sokaklar dizisi', üçüncü sırasında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', dördüncü sırasında 'Kırmızı Oda' ve beşinci sırasında ise 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' yer aldı.

AB'de de birinci sıra TRT 1'de yayınlanan 'Türkiye - İtalya' karşılaşmasının oldu. 'Kırmızı Oda' ikinci, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Güldür Güldür Show' dördüncü, ve 'Esra Erol'da' programı günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

ABC'de de listenin birinci sırası değişmedi. 'Türkiye - İtalya' karşılaşması birinci, Kırmızı Oda' ikinci, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Arka Sokaklar' dördüncü ve 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' günü beşinci sırada tamamlayan yapımlar oldu.

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

12-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar