12 Temmuz Cuma günü yayın akışında hangi diziler var?

12 Temmuz Cuma günü yayın akışında hangi diziler var?
12 Temmuz Cuma günü yayın akışında hangi diziler var? Televizyon kanallarında Cuma günü hangi dizilerin olduğunu merak ediyorsanız cevabı bu yazımızda!

Televizyon dünyasının en çok merak edilen konular arasında yer alan yayın akışı, her gün sitemizde güncel olarak yayınlanmakta. Yaz sezonunun en sevilen dizilerinin yer aldığı yayın akışında ise birbirinden başarılı projeler bulunmakta. Takip ettikleri dizileri yayın akışında arayatn seyircinin en çok sorduğu sorular arasında ' Tv yayın akışında bugün neler var?', '12 Temmuz Cuma günü yayın akışı listesi', '12 Temmuz Cuma günü yayın akışında hangi diziler var?' yer alıyor. Peki yarın hangi diziler ekranlarda olacak? İşte ayrıntılar...

Televizyon tutkunlarının en çok merak ettiği konular arasında yer alan yayın akışı listesi, her gün güncel olarak canlitv.com'da sizler için paylaşmakta. Yaz aylarının en eğlenceli dizi ve programları sizlerle birlikte olmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı dizilerin yer aldığı Cuma akşamında ise, seyirci sabırsızlıkla yayın saatinin gelmesini bekliyor. Peki yarın akşam yayın akışında hangi diziler yer alacak?

12 Temmuz Cuma günü Atv yayın akışında ne var?

12 Temmuz Cuma akşamı Atv kanalında yayınlanacak olan Hercai, merakla beklenen diziler arasında yer alıyor. 4. yeni bölümü ile ekranlara gelmesi planlanan dizinin bu hafta ki bölümünde heyecan dorukta! Yayınlandığı ilk bölümden itibaren televizyon dünyasına ses getiren Hercai, reyting sonuçlarında da başarısını kanıtlamış durumda.

12 Temmuz Cuma günü Fox Tv kanalında ne var?

12 Temmuz Cuma akşamı Fox Tv kanalında yaz sezonunun en sevilen dizileri arasında yer alan Her Yerde Sen yayınlanacak. Her Yerde Sen, Fox Tv'nin en başarılı projeleri arasında yer almakta. 5. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Her Yerde Sen, geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümü ile reyting sonuçlarında ilk sırada yer almayı başarmıştı. Bu şekilde devam ederse dizinin yeni sezonda da seyircisi ile birlikte olacağı düşünülüyor.

AB Reyting Sıralaması

SIRA BAŞLIK KANAL ADI RTG SHARE
1 HER YERDE SEN FOX 5.34 20.35
2 FOX ANA HABER FOX 3.91 22.6
3 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV 2.69 10.84

Total Reyting Sıralaması 

SIRA BAŞLIK KANAL ADI TARIH RTG SHARE
1 HER YERDE SEN FOX 05-07-2019 5.6 19.52
2 FOX ANA HABER FOX 05-07-2019 3.93 20.32
3 HER YERDE SEN (OZET) FOX 05-07-2019 3.13 13.16

12 Temmuz Cuma günü Star Tv kanalında ne var?

12 Temmuz Cuma akşamı Star Tv'de 20:00'da yerli sinema Arapsaçı yer alacak.

12 Temmuz Cuma günü Show Tv kanalında ne var?

12 Temmuz Cuma akşamı Show Tv'de komedi programı Güldür Güldür Show tekrar bölümü ile sizlerle olacak.

11-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar