13 Aralık Salı Reyting Sonuçları

13 Aralık Salı Reyting Sonuçları
13 Aralık Salı gününün reyting sonuçları açıklandı. Haftanın ilk iş günü olan Salı gününde kanalarda ilk on listesi şu şekilde sıralandı.

13 Aralık Salı günü merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Haftanın en çok rekabete sahne olan günlerinden biri olan ve birbirinden iddialı ve güçlü yapımların kıyasıya bir rekabet içinde bulunduğu Salı gününde yüzü gülenler ve hüsrana uğrayanlar belli oldu. Dünya Kupası Final karşılaşmalarının başladığı günde Arjantin ile Hırvatistan maçının güne damga vurduğu reytinglerde ayrıca Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizileri de kendi aralarında en iyi sırada yer alabilmek için var güçleriyle çalıştılar. Ayrıca kuşak programlarının da ilk on içinde yer aldığı günde en iyi yapım olarak ilk sırada yer alan yapım Arjantin Hırvatistan Dünya Kupası futbol karşılaması final maçı oldu. Bu yapımı ise bir kuşak programı takip etti. 13 Aralık Salı gününde sonuçlar şu şekilde sıralandı.

13 Aralık Salı Reyting Sıralaması Total Grup

13 Aralık Salı günü Total Grupta tüm televizyonları kanalları arasında ilk on içine girmeyi başaran yapımların sıralaması belli oldu. Total grupta ilk sırada dünya kupası futbol karşılaşması yer alırken bu yapımı Atv ekranlarında yayınlanan ve dizlere kafa tutan Esra Erol’da adlı kuşak programı aldı. 13 Aralık Salı gününün Total gruptaki ilk on sıralaması şu şekilde sıralandı.

1-      ARJANTİN – HIRVATİSTAN DÜNYA KUPASI FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      ESRA EROL’DA ATV

3-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

4-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      ATV ANA HABER

8-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (ÖZET) ATV

9-      SHOW ANA HABER SHOW TV

10-   ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

13 Aralık Salı Reyting Sıralaması AB Grubu

13 Aralık Salı günü AB Grubunda lider koltuğunda yer alan yapım yine total grupta olduğu gibi Arjantin – Hırvatistan Dünya kupası futbol karşılaşması oldu. Bu yapımı ise Fox Tv ana haber bülteni takip etti. Salı günü kanallar için oldukça önem taşırken 13 Aralık Salı gününde AB Grubunun ilk on listesinde yer alan yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      ARJANTİN – HIRVATİSTAN DÜNYA KUPASI FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

5-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

6-      YÜREK ÇIKMAZI TRT 1

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      ATV ANA HABER

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   KANAL D ANA HABER KANAL D

13 Aralık Salı Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda ilk on listesinde de benzer sonuçlar geldi. Salı gününde yine futbol karşılaşması ilk sırada yer aldı. Daha sonra haber bültenleri, kuşak programları ve diziler listeye adını yazdırırken günün en flaş yapımı Esra Erol’da adlı kuşak programı oldu. Buna göre 13 Aralık Salı gününde 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralama şu şekilde oluştu.

1-      ARJANTİN – HIRVATİSTAN DÜNYA KUPASI FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      YÜREK ÇIKMAZI TRT 1

8-      ATV ANA HABER

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (ÖZET) ATV

14-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar