13 Eylül Cuma Reyting Sonuçları

13 Eylül Cuma Reyting Sonuçları
13 Eylül Cuma reyting sonuçları belli oldu. Her Yerde Sen ve Arka Sokaklar dizileri yeni bölümleriyle yayınlanırken izleyicinin tercihi hangisi oldu? İşte dünün reytingleri!

13 Eylül Cuma reyting sonuçları belli oldu. Dün prime time’da Fox TV’de Her Yerde Sen, Kanal D’de Arka Sokaklar, Kanal 7’de Yemin dizilerinin yeni bölümleri ekrana gelirken, Show TV’de Güldür Güldür Show (Tekrar), Tv8’de Görümce, Star TV’de Atla Gel Şaban yayınlandı. Peki izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezonun ilk bölümüyle nasıl bir başlangıç yaptı? İşte dünün reytingleri…

13 Eylül Cuma reytinglerinde dünün en çok izlenen yapımı Arka Sokaklar oldu. Dün (13 Eylül) 522. bölümü ile ekrana gelen dizi 14'üncü sezonunun ilk bölümünde 6,45 izlenme oranı ve 18,8 izlenme payı ile günü zirvede tamamladı.

Başrollerini Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Her Yerde Sen dizisi 13. yeni bölümüyle izleyiciden tam not aldı. AB kategorisinde 5,35 izlenme oranı ve 16,74 izlenme payı ile günü birinci sırada tamamlayan dizi TOTAL'de 5,84 izlenme oranıve 17304 izlenme payı ile zirvenin yakın takipçisi olarak günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu.

Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin prime time'da yüksek maaliyetli yapımlara meydan okumaya devam ediyor. Yayınlandığı günden beri gerek izlenme oranlarında gerekse konusuyla adından sık sık söz ettirmeyi başara ndizi dün TOTAL kategorisinde 2,43 izlenme oranı ve 6,91 izlenme oranıyla günü onuncu sırada tamamlarken, AB'de 1,38 izlenme oranı ve 4,22 izlenme payı ile günü on dokuzuncu sırada tamamladı.

14-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler