15 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu!

15 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu!
15 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu. Masterchef Türkiye, Aşk Ağlatır, Çok Güzel Hareketler 2, Elimi Bırakma ve Yaparsın Aşkım mücadelesi nasıl sonuçlandı? İşte reytingler!

Dün akşam (15 Eylül Pazartesi) Masterchef Türkiye, Aşk Ağlatır, Çok Güzel Hareketler 2, Elimi Bırakma ve Yaparsın Aşkım prime time'da yeni bölümüyle ekrana gelen yapımlar oldu. Bir süredir Pazar gününün en çok izlenen yapımı olan Masterchef Türkiye'nin Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır ve yeni sezona güzel bir başlangıç yapan Çok Güzel Hareketler 2 karşısında aynı başarıyı yakalayıp yakalayamadığı merak ediliyor ve 15 Eylül Pazartesi reyting sonuçları araştırılıyor.

15 Eylül reytinglerinde tüm kişiler (TOTAL) kategorisine baktığımızda Show TV ekranının yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın 5,1 izlenme oranı ve 13,99 izlenme payı ile günü birinci sırada tamamladığını görüyoruz.

Günün diğer iddialı yapımı Masterchef Türkiye'nin ise yeni sezonun başlamasıyla birlikte listede bir kaç sıra geriye düştüğü görülüyor. 4,18 izlenme oranı ve 12,39 izlenme payı ile günü üçüncü sırada tamamlayan programda dün kaptanlık oyununu kazanan isim Cemre oldu.

İlker Ayrık'ın sunumuyla Fox TV'de yayınlanan Yaparsın Aşkım'da ise yine birbirinden iddialı çiftler araba ödülünü kazanabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. 3,52 izlenme oranı ve 10,22 izlenme payı ile program günü dördüncü sırada tamamlarken araba ödülünü kazanan çift ise Emrah ve Sünbül oldu.

TRT 1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma dün (15 Eylül Pazar) 45. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi 3,31 izlenme oranı ve 9,64 izlenme payı ile günü altıncı sırada tamamlarken yeni rakibi Aşk Ağlatır'dan oldukça düşük oranlar kaydetti.

Yılmaz Erdoğan'ın sunumuyla ekrana gelen Çok Güzel Hareketler 2 yayınlanan 20. bölümüyle yine izleyenlere kahkaha dolu bir bölüm sundu. 3,08 izlenme oranı ve 8,73 izlenme payı ile diğer rakiplerinin gerisinde kalan program günü yedinci sırada tamamlayan yapım oldu.

15 Eylül 2019 Pazar reyting sonuçlarının TNS'in aldığı karar doğrultusunda sadece ilk 10 sıralamasını paylaşabiliyoruz. Günlük reytinglerden haberdar olmak için canlı tv'yi takip etmeye devam edin!

16-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler