16 sezonun ardından Arka Sokaklar'a veda ediyor!

16 sezonun ardından Arka Sokaklar'a veda ediyor!
Arka Sokaklar dizisinden ayrılanlar kervanına yeni bir isim daha katılabilir. 16 sezondur aralıksız olarak rolüne devam eden Zafer Ergin diziden ayrılabilir.

Kanal D'nin Cuma akşamları ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar'da bu sezon pek çok isim diziden ayrıldı. Bu ayrılıklar dizinin izleyicilerini fazlasıyla üzerken şimdi daha çok üzülecekleri bir ismin ayrılığı konuşuluyor. Çok kısa bir süre önce birçok isim diziden ayrılmışken bir ayrılık haberi de Rıza Baba'sı Zafer Ergin'den gelebilir. 16 sezondur ekrandaki yolculuğuna kesintisiz olarak devam eden ve hala ekranların en çok izlenen ve sevilen dizilerden biri olmaya devam eden Arka Sokaklar, Zafer Ergin'in ayrılmasıyla birlikte kan kaybedebilir.

Arka Sokaklar'da 'Rıza Baba' Zafer Ergin diziye veda ediyor!

2006 yılından bu yana Rıza Baba rolüyle Arka Sokaklar dizisinde izlediğimiz Zafer Ergin, televizyonun en çok benimsenen karakterlerinden biri oldu. Ancak Zafer Ergin için Arka Sokaklar dönemi kapanabilir. Başarılı oyuncunun bu sezonla birlikte Arka Sokaklar dizisinde ayrılacağı öne sürüldü. 15 yılda 600 bölümü aşmayı başararak eşine az rastlanır bir ekran başarılarından birine imza atan Arka Sokaklar'ın bu başarısında en büyük pay sahiplerinden biri hiç kuşkusuz Zafer Ergin. Bu sezon bazı isimler diziden ayrılsa da hiçbiri Zafer Ergin gibi dizinin bel kemiği bir karakter değildi. Zafer Ergin'in diziden ayrılma iddiaları doğrulanırsa dizinin akıbeti fazlasıyla merak konusu. Arka Sokaklar dizisi 5 Kasım Cuma akşamı 602. bölümüyle saat 20.00'da Kanal D'den ekrana gelecek.

Arka Sokaklar ana karakterleri bir bir diziden ayrılıyor!

Daha önce Arka Sokaklar dizisinin 16. sezonunda üç karakter diziye veda etmişti. Bu üç isim de dizinin başından beri dizide rol alan isimlerdi. Önce Tekin Çoban karakterine can veren Onur Bay ve Zeliha Çoban karakterine can veren Yüsra Geyik 594. bölümle birlikte diziden ayrıldı. Onur Bay'ı daha sonra Son Yaz dizisinde izlemiştik. Diziden ayrılan bir diğer isim ise Ali Akdoğan karakterine can veren Alp Korkmaz oldu. 600. bölümle birlikte diziden ayrılan Alp Korkmaz'ın da Sadakatsiz dizisine katılması bekleniyor. Hüsnü Çoban karakterine can veren Özgür Ozan'ın da diziden ayrılacağı haberleri çıksa da bu haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar