19 Haziran Cuma 2020 Reyting Sonuçları

19 Haziran Cuma 2020 Reyting Sonuçları
19 Haziran Cuma gününe ait reyting sonuçları ve reyting sıralaması belli oldu. Karşı karşıya gelen yapımlardan hangileri daha çok izlendi? İşte reyting sıralamasında ilk 10.

19 Haziran Cuma 2020 tarihine ait reyting sonuçları belli oldu. Reyting sıralaması nasıl oluştu? TV8'de Survivor 2020, Kanal D'de Arka Sokaklar, TRT 1'de Payitaht Abdülhamid, Show TV'de Güldür Güldür Show, FOX TV'de Yaparsın Aşkım, Star TV'de Taşıyıcı: Son Hız filmi ekrana geldi. En çok izlenen yapım hangisi oldu? Dün akşama ait reyting sonuçlarını ve oluşan reyting sıralamasını siz değerli canlitv.com takipçileriyle paylaşıyoruz. 

TV8'den ekrana gelen, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020 yine tam gaz devam ediyor. Reytingleriyle başarı sağlayan yarışma programı dün akşam diziler ve programlarla birlikte ekrana geldi. Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Yine heyecan dolu bölümlerden birisi dizi severlerle buluştu. TRT 1 ekranlarına baktığımızda ise Payitaht Abdülhamid dizisini erkanda görüyoruz. Abdülhamid dönemini izleyicilerine aktaran Payitaht Abdülhamid yine entrika dolu bir bölümle ekranlara geldi. Show TV, pandemi döneminde yayın akışında oluşan boşluğu Güldür Güldür Show programının tekrar bölümlerini yayınlayarak doldurmaya devam ediyor. Kahkaha dolu bölümleri yine de izleyicileri güldürmeyi başarıyor ve bu durum reytinglere de yansıyor. FOX TV, dün akşam İlker Ayrık tarafından sunulan Yaparsın Aşkım dizisinin tekrar bölümünü ekrana getirdi. Star TV ise dün akşam yabancı sinema filmi Taşıyıcı: Son Hız'ı ekrana getirdi. 19 Haziran Cuma gününde hangi yapım reyting birincisi oldu? Reyting sıralamasında ilk 10 sıra nasıl oluştu? AB ve Total gruplarında reyting sıralaması sizlerle. İşte ilk 10 sıra.

19 HAZİRAN CUMA REYTİNG SONUÇLARI

Reytingleriyle, reyting sıralamasında birinci sıradan nadiren inen Survivor 2020, 19 Haziran Cuma gününde AB ve Total reyting gruplarında birinci sırada yer aldı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber de AB ve Total reyting gruplarında ikinci sırada yer alan yapım oldu. Total reyting grubunda üçüncü sırada yer alan yapım, gündüz kuşağında ekrana gelen Esra Erol'da programı oldu. AB reyting grubuna baktığımızda ise üçüncü sırada, tekrar bölümleriyle ekrana gelen Güldür Güldür Show programını görüyoruz.

19 HAZİRAN CUMA TOTAL REYTİNG SIRALAMASI İLK 10

1 SURVIVOR TV8

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 ESRA EROL'DA ATV

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 ARKA SOKAKLAR KANAL D

6 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 ATV ANA HABER ATV

9 YAPARSIN ASKIM OZET FOX

10 SURVIVOR OZET TV8

19 HAZİRAN CUMA AB REYTİNG SIRALAMASI İLK 10

1 SURVIVOR TV8

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 TASIYICI SON HIZ (Y.S) STAR TV

6 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1

7 YAPARSIN ASKIM OZET FOX

8 ARKA SOKAKLAR KANAL D

9 ESRA EROL'DA ATV

10 SHOW ANA HABER SHOW TV

20-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler