30 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

30 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
30 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları açıklandı. Star Tv’de yeni başlayan Çöp Adam dizisinin ilk bölümüyle ekrana geldiği günde ilk on sıralaması şöyle!

30 Kasım Çarşamba günü televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların reytingleri açıklandı ve Star Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen Çöp Adam dizisi ilk kez seyirciye merhaba dedi. Üç sezondur ekrana gelen ve Çarşamba akşamlarının reytinglerde ilk sırada yer alan başarılı yapımı Kuruluş Osman’ın gün birinciliğini aldığı günde ayrıca O Kız, Çöp Adam ve final kararı alınan Tuzak dizisi de reyting için mücadele etti. Kuşak programları, haber bültenleri ve dünya kupası karşılaşmalarının da reyting mücadelesi verdiği ayın son gününde reyting oranlarına göre Atv’nin üçüncü sezonunda olan dizisi Kuruluş Osman yine lider olurken bu yapımı yine Atv’nin kuşak programı Esra Erol’da takip etti. Yeni başlayan Çöp Adam dizisinin de ilk on içine girmeyi başardığı günde 30 Kasım Çarşamba gününün reytingleri ve ilk on sıralaması şu şekilde belirlendi!

30 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması Total Grup

30 Kasım Çarşamba günü Total Grupta yaşanılan reyting mücadelesinin sonuçları açıklandı. Atv’nin en çok yapımı sokmayı başardığı Total grupta ayrıca diğer kanalların dizileri ve dünya kupası futbol karşılaşmaları da ilk on içine girmeyi başardı. Oldukça çekişmeli geçen Çarşamba gününde yaşanılan reyting mücadelesi sonunda ilk on içine giren yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      ESRA EROL’DA ATV

3-      ATV ANA HABER ATV

4-      POLONYA – ARJANTİN DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

5-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

8-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

9-      ÇÖP ADAM STAR TV

10-   O KIZ KANAL D

30 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması AB Grubu

30 Kasım Çarşamba günü AB Grubunda ilk sırayı Total grubun aksine Dünya Kupası Futbol karşılaşması aldı. Polonya Arjantin arasında oynanan karşılaşmanın ilk sırada yer aldığı AB Grubunda ikinci sırada Kuruluş Osman yer alırken yeni başlayan Çöp Adam ise üçüncü sırada yer almayı başardı. İşte 30 Kasım Çarşamba gününün AB Grubu ilk on listesi.

1-      POLONYA – ARJANTİN DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      KURULUŞ OSMAN ATV

3-      ÇÖP ADAM STAR TV

4-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

5-      ESRA EROL’DA ATV

6-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      ATV ANA HABER ATV

9-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

10-   KANAL D ANA HABER KANAL D

30 Kasım Çarşamba Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubu genelde AB Grubu ile paralel sonuçlara sahip olsa da Çarşamba günü bu sıralama değişti ve ilk sırayı Kuruluş Osman ikinci sırayı ise Polonya Arjantin Dünya Kupası karşılaşması aldı. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen çarşamba gününde ilk on içinde yer almayı başaran yapımlar belli olurken Kanal D’nin O Kız dizisi kendisine 10. Sırada yer bulabildi. İşte 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralamasına.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      POLONYA – ARJANTİN DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMASI TRT 1

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

5-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

6-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

7-      ATV ANA HABER ATV

8-      ÇÖP ADAM STAR TV

9-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET) ATV

10-   O KIZ KANAL D

01-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar