9 Ekim 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları Belli Oldu: Kuruluş Osman mı, Leyla mı çok izlendi?

9 Ekim 2024 Çarşamba Reyting Sonuçları Belli Oldu: Kuruluş Osman mı, Leyla mı çok izlendi?
9 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçlarının belli olmasıyla birlikte dizi takipçileri Kuruluş Osman ve Leyla arasında reyting mücadelesinin kazanını merak ediyor.

9 Ekim 2024 reyting sonuçları belli oldu. Dün prime time'da Kuruluş Osman, Leyla, Sandık Kokusu ve Taş Kağıt Makas dizileri yeni bölümleriyle izleyiciyle buluştu. Geçen hafta Kuruluş Osman dizisi total'de, Leyla: Hayat, Aşk, Adalet dizisi ise ab kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapımlar olmuştu. Peki bu hafta Çarşamba günü reyting listelerinde en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte detaylar!

TOTAL İLK 15 PROGRAM REYTİNGLERİ

Total izleyici kategorisinde yeni sezona güzel bir başlangıç yapan ‘Kuruluş Osman’ dizisi günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu. Now'un sevilen dizisi ‘Leyla: Hayat, Aşk, Adalet’ ikinci sırada yer aldı. Atv'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ üçüncü, ‘Kuruluş Osman’ özet bölümü dördüncü, ‘Masterchef Türkiye’ ise beşinci sırada yer alan yapımlar oldu.

Show'da yayınlanan ‘Sandık Kokusu’ altıncı sırada günün tamamlayan yapım olurken, Kanal D dizisi ‘Taş Kağıt Makas’ ilk on beşte kendine yer bulamadı.

AB İLK 15 PROGRAM REYTİNGLERİ

AB izleyici kategorisinde ‘Leyla: Hayat, Aşk, Adalet’ dizisi günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Böylece total ve ab izleyici kategorilerinde zirvenin adı değişmemiş oldu. Tv8'de yayınlanan ‘Masterchef Türkiye’ ikinci, ‘Kuruluş Osman' ise üçüncü sırada yer aldı. ‘Sandık Kokusu’ dizisi dördücü sırada günü tamamlarken, total'de ilk on beşte yer alamayan ‘Taş Kağıt Makas’ dizisi on beşinci sırada yer aldı.

ABC İLK 15 PROGRAM REYTİNGLERİ

10-10-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler