Acun Ilıcalı Ersin'e kötü haberi verecek mi?

Acun Ilıcalı Ersin'e kötü haberi verecek mi?
Survivor yarışmasında adada bulunan Ersin Korkut kötü bir haberle yüzleşmek üzere. Acun Ilıcalı Ersin Korkut'a köpeği ile ilgili kötü haberi verecek mi? Ilıcalı kararını açıkladı!

Dominik'te bulunan adada yarışmacı olarak bulunan Ersin Korkut'un ailesi köpeği ile ilgili haberin Ersin'e verilmesini istedi. Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor tüm heyecanıyla sürerken Ünlüler takımında yarışan Ersin Korkut, yarışmanın en renkli oyuncularından biri. Sevilen oyuncu Ersin Korkut'u bu kez kötü bir haber bekliyor. Acun Ilıcalı Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğünü nasıl söyleyeceğini düşünüyor. Ilıcalı instagram hesabından yaptığı canlı yayında Ersin Korkut'un köpeği Mes'in öldüğünü ve bunu Ersin'e nasıl söyleyeceğini düşündüğünü taipçileriyle paylaştı.

Ersin Korkut'a kötü haber nasıl verilecek?

Dominik Cumhuriyeti'ne bağlı bir adadaki özel alanda çekilen ve oynanan Survivor yarışması 2020 yılına da damga vuran program oldu. Özellikle pandemi nedeniyle birçok dizi ve program yapılamayınca Acun Medya tarafından çekilen Survivor Tv8'de haftanın her günü yayınlanmaya başladı. Büyük bir izleyici kitlesi olan Survivor'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları kıyasıya yarışıyor. Heyecan ve aksiyonun dorukta olduğu yarışmanın en renkli yüzü olan Ersin Korkut ise Ünlüler takımında mücadele ediyor. Ersin Korkut yarışmaya giderken ailesine emanet ettiği köpeği Mes öldü. Programın sunucusu Acun Ilıcalı ise bu haberi Ersin'e nasıl vereceğini planlıyor.

Ailesi söylenmesini istedi

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ersin'in ailesinden gelen talebi takipçileriyle paylaştı. Ilıcalı, "Ersin'in ailesinden bize haber geldi. Köpeğinin öldüğünü söylememizi istiyorlar. Salı günü konseyde onu söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin'e söylemeliyiz" ifadelerini kullandı. Sevilen tiyatro ve sinema oyuncusu Ersin Korkut sempatik ve doğal tavırlarıyla birçok kişinin sevgisini kazanmış biri. Survivor 2020'ye yarışmacı olarak katılan Ersin Korkut yarışma programına da eğlence ve renk getiren isimlerden biri oldu. Korkut'a köpeğinin öldüğü haberinin verilmesi ise kuşkusuz onu çok üzecek. Ilıcalı haberi salı günü konsey toplantısında vermeyi planlıyor. Survivor oyuncuları ise o anı kaçırmamak için yine Tv8 ekranlarında olacaktır.

03-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar