Acun Ilıcalı’ya büyük şok

Acun Ilıcalı’ya büyük şok
Acun Medya 3 yıl önceki şarkı yarışmalarında tam 10 şarkıyı izinsiz kullandı. işte bugün bu davayla ilgili gsıcak bir gelişme yaşandı ve Acun Ilıcalı, tazminata mahkum edildi.

Kaan Tangöze'nin tazminat davası açtığı Acun Ilıcalı büyük şok geçirdi. Hayranları Acun Ilıcalı’nın yaşadığı tazminat davasını ve sonucunu merak ediyor. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine açtığı tazminat davasının detayları haberimizde. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı’ya büyük şok

Her şey Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin Acun Medya aleyhine 2018 yılında açtığı davayla başladı. Ünlü solist Kaan Tangöze, 10 eserinin 'O Ses Türkiye' ve 'O Ses Türkiye Çocuklar' adlı şarkı yarışması programlarında izinsiz kullanıldığını belirterek MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine tazminat davası açtı. 3 yıla yakın süren davada davayla ilgili bilirkişi raporu açıklandı.

Mahkeme ek bilirkişi raporu istedi

Duman grubunda solistlik yapan Kaan Tangöze, kendine ait 10 eserinin Acun Ilıcalı’nın organize ettiği yarışma programlarda izinsiz kullanıldığını iddia etti. 2018 yılında yayınlanan O Ses Türkiye ve O Ses Türkiye Çocuklar adlı şarkı yarışması programlarında kullanılan 10 şarkı Kaan Tangöze ile Acun Medya’yı karşı karşıya getirdi. Acun Medya Prodüksiyon ve MNG Yayıncılık aleyhine açılan 10 bin liralık tazminat davasına bilirkişi raporu geldi. Bilirkişi raporuna göre, iddiasında haklı bulunan Kaan Tangöze'ye Acun Medya tam tamına 165 bin lira ödenmesi gerekecek. Acun Medya avukatları bilirkişi raporuna itiraz haklarını kullansalar da mahkeme ek bilirkişi raporu alınmasına karar verdi. İstanbul 1. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada her iki tarafın avukatları yer aldı.

Rapora karşı itiraz ediyoruz

Hukuk Mahkemesi Hakimi bilirkişi raporunun mahkemeye ulaştığını açıklayarak izinsiz kullanımdan dolayı 10 bin liralık tazminat tutarının yükseltmeye karar verdi. Buna göre Acun Medya ünlü sanatçı Kaan Tangöze’ye tam tamına 165 bin TL ödeyecek. Davacı Tangöze'nin avukatı Eylem Akkayalı bilirkişi raporuna göre davanın karara bağlanmasını talep etti. Acun Medya’nın avukatı Esra Güçbilmez bu karara şu cümlelerle itiraz etti. "Rapora karşı itiraz ediyoruz. Raporda belirlenen ücret, emsal raporlarda görüleceği üzere fahiş düzeyde belirlenmiştir. Yeni bir rapor alınmasını talep ediyoruz."

Bunun üzerine Hakim, davalı avukatın yeni bilirkişi raporunun alınması talebini reddederek ek rapor alınması için duruşmayı erteledi. canlitv olarak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar