Adı Efsane yeni isimlerle geri dönecek!

Adı Efsane yeni isimlerle geri dönecek!
Adı Efsane dizisinden gelen ayrılık haberleri takipçilerini derinden etkilemişti. Yaz sezonuna girilmesi ile ekranlara ara veren dizi Temmuz ayında yepyeni isimlerle geri dönecek. Adı Efsane'ye kimler katılacak?

Behzat Ç. karakteri ile gönüllere taht kuran Erdal Beşikçioğlu'nun başrolden ayrılması ile ekranlara ara veren diziden güzel haber geldi. Dizinin en önemli oyuncularından Gökçe Bahadır, Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer diziden ayrılma kararı aldı. Bu önemli isimlerin ayrılmasından sonra yeni sezonda gençlik dizisi olarak devam edecek olan Adı Efsane'ye yepyeni oyuncular dahil olacak. Adı Efsane yeni sezonda eski gücünü kazanacak mı? Erdal Beşikçoğlu'nun diziden ayrılması diziyi nasıl etkileyecek? Dizinin yeni sezon bölümlerini Kanal D Canlı İzle adresinden de takip edebilirsiniz...

ADI EFSANE'YE 3 İSİM BİRDEN!

Büyük ayrılık rüzgarlarının yaşandığı diziye ünlü oyuncu Şenay Güler ve Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden de bir başarılı isim katılacak. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden katılacak olan isim ise Simay Barlas. Bunların yanı sıra en son Dayan Yüreğim dizisinde rol alan Ferit Kaya'da dahil olacak.. Bakalım bu başarılı oyuncular dizide hangi karakteri canlandıracak? Adı Efsane'nin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Erdal Beşikçioğlu, Adı Efsane dizisine yeniden dahil olacak mı? Tüm bu sorularımızın cevabı dizinin yeni bölümleri ile yanıt bulacak. 

20-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler