Adı Efsane'de yaprak dökümü! 3 isim birden...

Adı Efsane'de yaprak dökümü! 3 isim birden...
Adı Efsane dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. Magazin gündemi en son Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılması ile sallanmıştı. Fakat aradan çok geçmeden 2 ayrılık haberi daha geldi. 3 isim birden Adı Efsane'den ayrılıyor...

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana ilgi ile izlenen dizisi Adı Efsane'de ayrılık haberleri ard arda geldi. Dizinin başrol oyuncusu Tarık Aksoy karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu projeden ayrılacağını açıklamıştı. Cumartesi akşamları ekranlara gelen diziyi canlı izlemek için Kanal D canlı izle adresini tıklayın. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yayınlanacak olan 20. bölümün ardından diziye veda edecek. Dizinin hayranları daha bu haberin şokunu atlatamadan gelen yeni ayrılık haberleri ile sarsıldı..

2 İSİM DAHA DİZİYE VEDA EDİYOR

Devrim Yalçın yönetmenliğinde olan diziye 2 isim daha veda ediyor. Diziden ayrılacağı konuşulan isimlerden biri Bahar Karagöz karakterini canlandıran Gökçe Bahadır olurken diğeri de Tarık Aksoy'un baldızı Seçil Karahan karakterini canlandıran Rojda Demirer'in olduğu açıklandı. Dizini hayranları gelen bu ayrılık haberlerine ne tepki verecek? Dizinin reytingleri bu ayrılıkların ardından düşecek mi? Bakalım neler olacak?

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR!

Kanal D'ye damga vurmuş dizilerden biri olan Adı Efsane'nin akıbeti belli oldu. Uzun süredir dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun dizinden ayrılacağı iddiaları ortalıkta dönüp duruyordu. Gelen bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. Başarılı isim Erdal Beşikçioğlu'nun 4 bölüm sonra diziden ayrılacağı açıklandı. Peki Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılması reytinglerdeki başarısını devam ettirecek mi? Diziyi Erdal Beşikçioğlu'nun hayranları bu ayrılıktan sonra diziyi izlemeye devam edecek mi? Peki Erdal Beşikoğlu diziden neden ayrılıyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane'nin başrol oyuncularında Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi önemli isimler yer alıyordu. Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacak olması hayranlarını derinden etkiledi. Başarılı oyuncu tam 4 bölüm sonra yani 20. bölümde diziden ayrılacak. Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılmasından sonra dizi geriye kalan ekip ile birlikte gençlik dizisi olarak devam edecek. Adı Efsane yepyeni bölümü ile Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Dizinin yeni bölümünü canlitv üzerindende izleyebilirsiniz...

29-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler