Afili Aşk 25. Bölüm izle!

Afili Aşk 25. Bölüm izle!
Afili Aşk 25. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe, sevdalarını Melahat'e kanıtlamak için çaba gösteriyorlar. Afili Aşk 24. bölümde yaşananlar ve 25. Bölümde neler olacak, haberimizde.

Kanal D’nin Çarşamba akşamları yayınlanan Afili Aşk 25. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Son bölümüyle gündeme damga vuran Afili Aşk her Çarşamba olduğu gibi bugün de izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Afili Aşk 25. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe, sevdalarını Melahat'e kanıtlamak için çaba gösteriyorlar. Afili Aşk 24. bölümde yaşananlar ve 25. Bölümde neler olacak, haberimizde.

Afili Aşk 25. Bölüm izle!

Kanal D'nin keyifle takip edilen dizisi Afili Aşk her zaman olduğu gibi  bu hafta da çarşamba akşamı saat 20.00’de 25. Bölümüyle ekrana geliyor. Afili Aşk yeni bölümünde Ayşe ve Kerem arasında romantik anların sürdüğüne şahit oluyoruz. Ayşe’nin kendisi için hazırladığı sürpriz karşısında Kerem ne yapacağını bilemiyor. Çünkü Ayşe, ona yapacağı sürpriz hakkında bir ipucu vermemiş ve sadece onun çok istediği bir şey olduğunu söylemişti. Bu akşamki bölümde izleyiciler Ayşe’nin sürprizini öğrenebildiği gibi Kerem’in tepkisini ve neyle karşılaşacağını da görmüş olacaklar. Afili Aşk 25. yeni bölümüyle 4 Aralık Çarşamba 20.00'de Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.

Afili Aşk son bölümde neler oldu?

Afili Aşk’ın 27 Kasım Çarşamba yayınlanan 24. Bölümünde Yelda, Melehat’e Kerem ve Ayşe'nin evliliğinin sahte olduğunu söylemişti. Bu durumu öğrenen ve çok öfkelenen Melahat, Kerem'le Ayşe’yi bir aray getiermemek için Ayşe’nin başında nöbet tutmuştu. Kerem ise Ayşe'yi görebilmek adına hiç ayrılmayacakları bir formülü aramaktadır. İki aileyi bir daha ayrılmayacak şekilde birbirine bağlayacak bu formülün anahtarı geçmişte gizlidir. Kerem, Muhsin ve Ayşe’nin babası Kenan arasında yaşanan bir olayın izini sürerek iki aileyi bir arada tutmaya çabalar. Kerem’in öğrendikleri bu iki aileyi bir arada tutmak için yeterli olacak mı son bölümde izleyip göreceğiz. canlitv platformu olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Afilli Aşk Dizisinin Konusu

Ayşe’nin biri menfeatlerşne düşkün, diğeri hayırsız iki abisi vardır. İki abisinin istemediği bir adam ile evlendirmeye zorladıkları Ayşe sevgilisi Berk ile evlenmek istemektedir. Lakin Ayşe’nin abilerinden ve evlilikten korkan Berk sırra kadem basarak kaybolur. Ayşe işçi olarak çalıştığı fabrika sahibinin dikkatini çeker. Ayşe bir oyuna kalkışır ve patronun oğlu ile evlenmeyi kabul eder. Patronun oğlu Kerem ise babası tarafından hiç bir zaman takdir edilmeyen biridir. Afili Aşk’ta Ayşe Yılmaz’ın etrafındakilerden sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir kadın olmasına tanık oluyoruz. Kerem ile evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecektir.

04-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar