Ali Sunal Güldür Güldür Show bitiyor iddialarını yanıtladı

Ali Sunal Güldür Güldür Show bitiyor iddialarını yanıtladı
Mesut Yar geçtiğimiz günlerde 'Güldür Güldür Show'un yayından kaldırıldığını iddia etmişti. Konuyla ilgili açıklama programın sunucusu ve yönetmeni Ali Sunal'dan geldi.

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, 2013 yılından günümüze reyting listelerinde başarısını sürdüren 'Güldür Güldür Show' programının yeni sezonda yayınlanmayacağını iddia etmişti. İddianın ardından dizi takipçileri üzüntülerini ve tepkilerini sosyal medya platformlarından dile getirdi. Gelişmelerinden ardından bugün programın sunucusu Ali Sunal, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Herkese ilgisi için teşekkür ederiz. Güldür Güldür Show dinkelnmiş, yenilenmiş bir şekilde en geç Ocak ayında bomba gibi devam edecek. Bizim dışımızda çıkan haberlere itibar etmeyin lütfen. Gülümsemeye devam..." dedi.

Her ne kadar Mesut Yar'ın iddiaları yalanlanmış olsa da ortada bir problem olduğu aşikar. Yeni sezon dizi ve programları Eylül ayında yeni sezona başlarken Güldür Güldür Show'un en geç Ocak ayında yayınlanacak olması ortada problemlerin olduğunun göstergesi. Show TV ile program arasında bir takım problemlerin olabileceğide söylentiler arasında.

19-07-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar