Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın Rol aldığı ‘Senden Önce’ Heyecanla Bekleniyor!

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın Rol aldığı ‘Senden Önce’ Heyecanla Bekleniyor!
D Media'nın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı "Senden Önce" dizisinin fragmanı izleyicilerden tam not aldı.

Alp Navruz'un etkileyici performansı, Sinem Ünsal'ın güçlü oyunculuğu ve Nilperi Şahinkaya'nın çarpıcı rolüyle dikkat çeken dizi, Kanal D'de yakında başlıyor. İşte, "Senden Önce" dizisinin ne zaman başlayacağı, oyuncuları ve konusuyla ilgili merak edilen detaylar!

"Senden Önce" Dizisi Konusu

"Senden Önce," entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikâyeyi izleyicilere sunuyor. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın bulunduğu dizi, sürükleyici konusuyla izleyicilere farklı bir deneyim vadetmeye hazırlanıyor.

Oyuncu Kadrosunda Usta İsimler ve Genç Yetenekler Bir Arada!

D Media'nın iddialı yapımı "Senden Önce"nin kadrosunda, usta sanatçılar ile genç yetenekler bir araya geliyor. Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi deneyimli isimler dizinin kadrosunu oluşturuyor.

Dizinin Başlama Tarihi Henüz Belli Değil!

"Senden Önce" dizisinin başlama tarihi henüz netlik kazanmış değil. Ancak, Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın başrolünde olduğu bu heyecan verici dizi, izleyicileri büyük bir merak içinde bekletiyor. Dizinin ilk bölümüyle ilgili heyecan dorukta, ve takipçileri, başrollerdeki üçlünün performansıyla ekrana kilitlenmeye hazırlanıyor. Daha fazla detay ve fragmanı izlemek için Kanal D'nin yayın takvimini takip etmeye devam edin!

31-01-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar