Arka Sokaklar hasreti sona eriyor!

Arka Sokaklar hasreti sona eriyor!
Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 12. sezonuyla ekranlara gelecek olan dizinin yayın tarihi belli oldu. Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar, 12. sezonuna start veriyor. Yaz aylarının gelmesi ile sezon finali yapan dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yayın tarihi belli oldu mu? Arka Sokaklar yeni sezonda neler yaşanacak? Arka Sokaklar'a hangi oyuncular geldi? Hangi oyuncular diziden ayrıldı? İşte tüm detaylar..

Geçtiğimiz Haziran ayında büyük sezon finali ile izleyicilerine veda eden Arka Sokaklar dizisinden güzel haber geldi. Her yeni bölümde izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi Arka Sokaklar, 15 Eylül'den itibaren her Cuma Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Heyecan ve aksiyon dolu dizi Arka Sokaklar'ı canlı izlemek için Kanal D Canlı İzle adresini tıklayın. Arka Sokaklar'ın yanı sıra televizyon kanallarını en kaliteli ve HD şekilde canlitv.com adresinden izleyebilirsiniz. 

Erler Film'in yapımcılığı üstlendiği dizinin yönetmenliğini de Orhan Oğuz yapıyor. Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı sevilen dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. İşte Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı..

Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı

09-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar