Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh Diziden Ayrılıyor Mu?

Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh Diziden Ayrılıyor Mu?
Sezona yine bomba gibi girmeye hazırlanan Kanal D’nin efsane yapımı Arka Sokaklar’ın efsanesi Komiser Mesut diziden ayrılıyor mu?

Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve ilk yayınını 2006 yılında yapan efsane dizi Arka Sokaklar o günden itibaren ekranlarda yer alıyor. Yayına girdiği ilk bölümden geçen sezon, sezon finali yaptığı 632. Bölüme kadar her Cuma akşamı seyirciyle buluşan dizide bugüne kadar yüzden fazla oyuncu yer aldı ve ayrıldı. Dizinin ana castı ise bugüne kadar sadece birkaç ayrılık dışında aynı kalmayı başardı. Hemen her sezon ayrılık haberleriyle gündeme gelen ancak ana kadronun 16 sezon boyunca aynı kaldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer aldı. Zaman zaman bu oyuncular hakkında ayrılacağı yönünde haberler çıksa da sezon başlarken hepsi Arka Sokaklar setinde kendilerine verilen karakterleri canlandırmaya devam ettiler. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Şevket Çoruh, Oka Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz gibi isimlerin yer aldığı kadroda bulunan ve dizinin ilk başından beri kadroda Mesut Komiser olarak yer alan Şevket Çoruh’un ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Komiser Mesut Ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarının sevilen polisiye ve dram dizisi Arka Sokakların ele avuca sığmaz yıllar ilerlese de çocuk kalabilmeyi başaran, ekibi ve arkadaşları için canını vermekten çekinmeyen, vatanı için her şeyi göze alan Komiser Mesut’u diziye veda mı ediyor? Son günlerde sektörde ve magazin basınında yer alan haberler dizinin ve özellikle de Komiser Mesut’un sevenlerini büyük merakta bırakıyor. Gelen haberlere göre şu sıralar ünlü oyuncu Şevket Çoruh yeni sezon için yapımcı şirket Erler Film’le henüz masaya oturmadı ve taraflar arasında bir görüşme gerçekleşmedi. Son olarak Kos adlı sinema filminde rol alan ve bu filmin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu ayrıca sevilen film serisi Çakallarla Dans’ta da yer alacak. Çekimleri için hazırlıkların sona gelindiği projenin set tarihi ise belli değil. Tüm bunlar bir araya geldiğinde ünlü isim Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’daki akıbetinin şimdilik belirsiz olduğu öğrenildi.

Komiser Mesut Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden itibaren ana kadroda yer alan ve ekip tarafından çok sevilen Komiser Mesut 90’lı yıllarda Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Polis Özel Harekat’ta görev almış ve teröristlerle zorlu çatışmalara girmiştir. İstanbul’a tayin olduktan sonra özel ekipte yer almış ve ekibin vazgeçilmezi olmuştur. Sert, sözünü esirgemeyen ve keskin bir karakter olan Mesut Komiser oğlu Tunç’u tek başına büyütmüştür. Dizide Oya Okar’ın canlandırdığı Selin Komiser ile duygusal bir ilişki yaşamaktadır.

26-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar