Aşk Ağlatır dizisi nerede çekiliyor?

Aşk Ağlatır dizisi nerede çekiliyor?
Show TV ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır nerede çekiliyor? Yeni dizinin çekimleri hangi semtte? İşte tüm detaylar...

Show Tv ekranları yeni sezona bomba gibi hazırlanmaya daha şimdiden başladı bile. 2019 - 2020 sezonuna damga vuracak yeni diziler heyecanla bekleniyor. Bunlardan birisi de Funda ve Ada'nın dillere destan aşk hikayesini konu alan Aşk Ağlatır dizisi oldu. Heyecanla beklenen dizi hakkında merak edilenler şimdiden araştırılmaya başlandı. Dizi hakkında en çok merak edilen konulardan birisi de nerede çekildiği oldu. İzleyicilerin merakla araştırdığı 'Aşk Ağlatır dizisi nerede çekiliyor?' sorusunun yanıtı..

Yaz sezonunun yavaş yavaş sona ermesi ile birlikte Show Tv yeni sezon için kolları sıvadı. Yeni sezona damga vurması beklenen dizilerden birisi de Aşk Ağlatır oldu. Yayınlanan fragmanında dikkatlerden kaçmayan güzel mekanlar izleyicileri meraklandırdı. Güzel mekanları fark eden izleyiciler Aşk Ağlatır dizisinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Deniz Can Aktaş ve Hafsa Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Furkan ve Ada'nın yeni sezona damga vuracak aşkını konu alan dizini büyük bir kitlenin merakını uyandırmış durumda. Bakalım büyük umutlarla televizyon dünyasına katılacak olan Aşk Ağlatır dizisi nasıl bir performans sergileyecek? Show Tv'nin Aşk Ağlatır dizisi hakkındaki beklentilerini karşılanacak mı? Aşk Ağlatır dizisi reytinglerde büyük başarı elde edecek mi? Aşk Ağlatır dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar..

Aşk Ağlatır dizisi nerede çekiliyor?

Bir japon dizisi olan Love That Makes You Cry'dan uyarlanan Aşk Ağlatır dizisi Türkiye'nin en gözde mekanlarından biri olan Beykoz'da çekilecek. Dizi hakkında gelen son bilgilere göre dizinin çekim adresinin Susurluk olduğunu doğruladı. Ada ile Yusuf’un dillere destan aşk hikayesini ağlatarak anlatacak olan dizinin yeni sezonda yani Eylül ayının başlarında Show Tv ekranlarında olması bekleniyor. 

Aşk Ağlatır dizisinin başrolleri kim?

MF Yapım imzasıyla Japon dizisinden uyarlanacak olan Aşk Ağlatır’ın erkek ve kadın başrol oyuncuları Avlu dizisindeki Kudret karakterinin oğlunu canlandıran ve seyircinin de yakından tanıdığı Deniz Can Aktaş ile Gülperi dizisinde Fidan karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan’ın rol alacağı açıklandı. Şimdilik dizinin erkek ve kadın başrol oyuncuları belli olurken yan castlarında kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

07-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar