Aşk Taktikleri Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu: 11 Şubat’ta Netflix’te

Aşk Taktikleri Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu: 11 Şubat’ta Netflix’te
Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başrollerinde oynadığı Netflix’te yayınlanacak Aşk Taktikleri Filminin yayın tarihi belli oldu. Film Sevgililer günü öncesinde yayında…

O3 Medya Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği Aşk Taktikleri filminin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor. Senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı Aşk Taktikleri filminin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor. 11 Şubat tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli romantik komedi türündeki filmin Sevgililer Günü’nden birkaç gün önce ekranlarda yer alacağı açıklandı. Filmle ilgili merak edilenler…

Aşk Taktikleri (Love Tactics) Filmin Yayın Tarihi Belli Oldu

Aşk Taktikleri filminin başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı film 11 Şubat’ta yayında olacak. Lanistar Media’nın yapımını, Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini üstlendiği romantik komedide aşka inanmayan bir moda bloggerı ve bir reklam yöneticisi diğerini aşık edebilmek üzerine alışılmadık taktiklere başvuracakları bir iddiaya giriyor.
 

Merakla beklenen filmin çekimlerine, teknik ekip ve oyuncu kadrosunun yer aldığı projelerin sezon arasına girmesiyle Haziran ayında başlanmıştı. Romantik-komedi tadında bir film izleyicisi ile 11 Şubat’ta buluşacağını duyurdu.

Güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz haftalarda, ‘o zaman biraz taktik, biraz eğlence ve çok kalp’ notuyla sette çekilmiş fotoğraflarını instagram hesabından paylaşmıştı.

Demet Özdemir, Son Olarak ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ de Rol Almıştı

Demet Özdemir son olarak rol aldığı dram projesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından bir daha herhangi bir dizide boy göstermemişti. Başarılı oyuncunun hayranları ise Demet Özdemir’i çok özlemiş ve bu durumu sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlarda belirtmişti. Fakat oyuncudan güzel haber geldi ve bu defa tercihini bir dizi yerine filmden yana kullanan Demet Özdemir’in başrolde bulunduğu Aşk Taktikleri isimli filmin yayın tarihinin belli olduğu bilgisine ulaşıldı.

Şükrü Özyıldız Son Olarak Süper Kahraman Dizisi ‘Akıncı’ da Rol Almıştı

Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız hepimizin bildiği gibi bu sezon Akıncı dizisinin başrolünde yer alıyordu, ancak dizi düşük reyting sebebiyle ekranlara veda etti. Şükrü Özyıldız hemen sonra Aşk taktikleri filminin çekimlerine başlamış oldu. Demet Özdemir ile filmin başrollerinde yer alıyor.

17-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar