Aslı Enver ile Özcan Deniz arasında gizli aşk iddiası

Aslı Enver ile Özcan Deniz arasında gizli aşk iddiası
Her Cuma Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Uzun süredir birliktelik yaşayan Murat Boz - Aslı Enver ikilisinin Özcan Deniz yüzünden ayrıldığına dair iddialar ortaya çıktı.

Başarılı dizi İstanbullu Gelin adlı dizide başrolleri paylaşan Özcan Deniz ile Aslı Enver hakkında şok iddia ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Murat Boz'un Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle birlikte eğlendiklerini ve daha sonra Aslı Enver ile olan ilişkisinin bittiği duyulmuştu. Peki Aslı Enver ile Murat Boz neden ayrıldı? Aslı Enver ile Özcan Deniz gizli aşk mı yaşıyor? 

Güzel oyuncu Aslı Enver ile ünlü şarkıcı Murat Boz'un ilişkisi Bahar-Nihan kardeşler ile yapılan kaçamak yüzünden ayrıldıkları bilinse de görünenin doğru olmadığı ortaya çıktı. Haklarında çıkan dedikodulara göre, Murat Boz ile Aslı Enver ilişkileri adına evliliğe doğru ciddi adımlar atarken, Enver'in Bura'da çekilen dizi için yoğun bir tempoya girmesi ilişkiyi sekteye uğratmıştı. Dizini çekimleri sırasında Özcan Deniz ile Aslı Enver arasındaki öpüşme sahnesi Murat Boz'un hiçte hoşuna gitmemişti. Kısa süre sonra ilişkilerini askıya alan çift için farklı iddialar ortaya atılmaya başlandı. Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde başrolü oynayan Özcan Deniz ve Aslı Enver gizli aşk mı yaşıyor?

Sözcü'nün haberine göre 1 buçuk aydır gizli aşk yaşandığı iddialarının ardından ünlü oyuncu Özcan Deniz, yakın arkadaşlarına Aslı Enver'den hoşlandığını dile getirirken bununla kalmayıp Aslı Enver ile bir buçuk aydır gizli aşk yaşadığını belirtti.

16-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar