Atv’nin ‘Aldatmak’ Adlı Yeni Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Atv’nin ‘Aldatmak’ Adlı Yeni Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
TIMS&B Productions’ın yapımını üstlendiği Atv’nin Vahide Perçinli yeni dizisi Aldatmak’ın konusu ne? Başrollerinde kimler var? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte detaylar

Atv ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olarak duyurulan ‘Aldatmak’ adlı dizi ilk olarak ‘Hakime Hanım’ ismi ile duyurulmuştu. Başrolü olarak Vahide Perçin açıklanmış bir hukuk dizisi olarak geçtiğimiz sezonun ‘Hakim’ dizisinin ardından ikinci hukuk dizisi olarak ekranlara gelecekti. Ancak dizi birçok aksaklıkla karşılaştı. Çekimleri başlayan dizinin ilk bölümleri çekilmesine rağmen beğenilmemesi sebebi ile iptal edilmiş baştan çekilmesi gündem olmuştu. Bu arada dizinin kadrosundan bazı isimler ayrıldı.  Erkek başrolü olarak Cem Davran kadroya dahil olmuştu ancak kısa süre sonra diziden ayrıldı. Daha sonra Kaan Yıldırım’ın diziden ayrıldığı duyuruldu. Şimdi oluşan yeni kadrosu ile çekimleri başlayan dizinin adı da değişerek ‘Benim Mutlu Ailem’ olmuştu ardından yeniden değişti ve yeni ismi ‘Aldatmak’ oldu. Atv ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde ‘Hünkar Yaman’ karakterine hayat veren Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı dönemde kendisine ait yapım şirketinden yeni bir projede oynayacağının bilgisi verilmişti. Yeni sezonda yayınlanacak olan ‘Aldatmak’ dizisinin başrolünde yer alacak Vahide Perçin’in partneri de belli oldu. Aldatmak dizisinin başrolünde kimler var? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte Aldatmak dizisiyle ilgili detaylar…

 

Vahide Perçin’li ‘Hakime Hanım’ Dizisinin Adı Değişti Yeni Adı ‘Aldatmak’ Olan Dizi Sete Çıktı

Vahide Perçin’in başrolünde yer aldığı ilk adıyla Hakime Hanım’ dizinin adı değişti yeni adı ‘Aldatmak’ oldu. Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olacak Atv ekranında yayınlanacak ‘Aldatmak’ dizisinin çekimleri başladı.

Yapımında Tims&B Productions’un imzasını taşıdığı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken, senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme alıyor.

 

Vahide Perçin’in Aldatmak Dizisindeki Partneri Kim?

‘Aldatmak’ dizisinin erkek başrolü belli oldu. Vahide Perçin’in eşine hayat verecek isim, Mustafa Uğurlu oldu. Aldatmak dizisinin başrolleri de böylelikle belli olmuş oldu.

‘Aldatmak’ dizisinde Vahide Perçin Hakime Hanım rolüne hayat verecek ve dizide ‘Güzide’ adı ile de rol alacak.

Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen Vahide Perçin ile Ercan Kesal aynı dizide seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Güzide’ adlı bir hakimeye hayat verdiği Vahide Perçin’li dizinin kadrosuna son olarak bomba bir isim katıldı. ‘Çukur’, ‘İçerde’, ‘Üç Kuruş’ dizilerinde de rol alan Usta aktör Ercan Kesal, ‘Aldatmak’ adlı dizide Güzide’nin arkadaşına hayat verecek.

 ‘Aldatmak’ Dizisinin Konusu Ne?

Zengin oyuncu kadrosu, prodüksiyonu, usta işi senaryosu ve çarpıcı hikayesi ile sezona damgasını vuracak ‘Aldatmak’ dizisinde bir kadın hakimin hikayesi anlatılacak.

Güzide rolüne hayat verecek olan Vahide Perçin’in canlandırdığı Hakime hanımın özel hayatı, iş hayatı yaşadığı zorluklar ve verdiği kararlar izleyici karşısına çıkacak. Hakime Hanım dizisi ATV ekranlarında 2022-2023 sezonu için Eylül ayında yayınlanacak. 

 

‘Aldatmak’ Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği, dört sezon Atv ekranında yayınlanan televizyon efsaneleri arasına ismini yazdıran ‘Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra dizinin üç önemli ismi ‘Aldatmak’ dizisi ile ekranlara dönüyor.

İzleyiciyi ekran başına kilitleyecek güçlü öyküsüyle yeni sezon ‘Aldatmak’ adlı dizide Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal, Cem Bender, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Asena Girişken, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Cem Sürgit,  Burcu Söyler, Kerem Müsligil, Merve Altınkaya, Neyra Kayabaşı, Esin Alpogan, Burak Acar, Canan Ürekil, Arda Atak, Batuhan Sel, Ege Semih Erken, Masal Ayşe Gencer, Eda Özel’den oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Dizide Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu’nun kızları Oylum’u Feyza Sevil Güngör canlandıracak. Oylum’un sevgilisi ‘Tolga’ rolünü ise Caner Şahin canlandıracak.

20-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar