Austria Wien - Fenerbahçe maçı canlı izle

Austria Wien - Fenerbahçe maçı canlı izle
Austria Wien - Fenerbahçe maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien ile Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi canlı ve HD izleyin.

Austria Wien - Fenerbahçe maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Austria Wien ile karşı karşıya geliyor. Kupa 2'de mücadele etmek isteyen temsilcimiz eşleşmenin ilk maçında turun kapısını aralayacak bir sonucun peşinde. Fenerbahçe taraftarları mücadelenin hangi kanalda ekrana geleceğini, şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlanacağını merak ediyor. Austria Wien - Fenerbahçe maçını canlı ve HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Maçı izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Austria Wien - Fenerbahçe maçı canlı izle

Austria Wien ile Fenerbahçe arasındaki mücadele başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbolseverlerce merakla bekleniyor. Maçın hangi kanalda olacağını bilmeyen izleyiciler arama motorlarına başvuruyor. Austria Wien - Fenerbahçe maçı Spor Smart ekranlarında şifreli olarak futbolseverlerle buluşacak. Temsilcimiz için oldukça önem taşıyan karşılaşma TSİ 22:00'de başlayacak. Karşılaşmaya Austria Wien'in evi olan Generali Arena ev sahipliği yapacak. Mücadelenin orta hakemliğini İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesús Gil Manzano yapacak. Herkesin büyük bir merakla beklediği bu mücadeleyi HD ve canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Austria Wien - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler

Austria Wien: Früchtl, Ranftl, Mühl, Galvao, Graça, Fischer, Braunöder, Wustinger, Huskovic, Fitz, Tabakovic.

Fenerbahçe:  Altay Bayındır, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Luan Peres, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Ezgjan Alioski, Diego Rossi, Joshua King, Serdar Dursun.

Ümraniyespor karşısında son anlarda attığı golle 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de taraftarında homurtular başlamıştı. Ancak ikinci haftada oynanan Kasımpaşa maçıyla beraber olumsuzluklar tersine döndü. Sarı lacivertli ekip, 6-0 gibi flaş bir skorla sahadan galip ayrıldı. Taraftarına farklı bir galibiyet hediye eden Fenerbahçe'de moraller yerinde. Kasımpaşa maçıyla beraber çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe, Austria Wien karşısında da devam ettirmek istiyor. Bir önceki turda Slovacko ile eşleşen Fenerbahçe, 3-0 ve 1-1 skorlarlarıyla tur atlayan taraf oldu. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına kalmak isteyen Fenerbahçe'nin önünde son engel daha var. Austria Wien - Fenerbahçe eşleşmesinde ilk maç bu akşam Avusturya'da oynanacak.

18-08-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar