Bahar'a ünlü bir isim konuk oluyor

Bahar'a ünlü bir isim konuk oluyor
Genç neslin sevdiği isimlerden Uygar Özçelik, Bahar dizisine misafir oluyor. Rengin’in abisi Selim karakterine hayat verecek olan Uygar Özçelik diziye yeni bir nefes aldıracak.

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, oyuncu kadrosunu genişletiyor. Bahar’ın eşi Dr Timur’un metresi olan Rengin’in abisi Selim rolü için yakışıklı oyuncu Uygar Özçelik ile anlaşmaya varıldı. Sıcacık hikayesi ile seyirciyi avucuna alan Bahar dizisinin yeni bölümünde yer alacak olan Uygar Özçelik’in diğer oyuncularla uyumu dikkatlerden kaçmadı.

Uygar Özçelik ‘Bahar’ dizisinde

Ekranlarda birçok dizi peş peşe ekranlara veda ederek final yapıyor. Bu arada yeni birçok dizi de ekranlara merhaba diyor. Bazıları daha üçüncü bölümünde bitirilirken bazıları da izlenme oranlarıyla yüz güldürüyor. İşte onlardan birisi başrolünde Demet Evgar’ın rol aldığı Bahar dizisi. Bahar dizisi ilk hafta reytinglerde ilk 10’a girmişti ama ikinci hafta reyting tablosunun zirvesine oturmayı başardı. Sıcak ve sade hikayesi ile seyirciyi içine çeken Bahar dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Son zamanların en popüler ve aktif isimlerinden olan Uygar Özçelik, Bahar dizisine misafir oluyor. Doktor Timur’un uzatmalı sevgilisi Rengin’in abisi Selim karakterine hayat verecek olan Uygar Özçelik Hamiyet müzikalinin de başrolünde yer alıyor.

Bahar dizisi bir uyarlama mı?

Bir Kore dizisi olan Dr Cha’dan uyarlanan Bahar dizisi bir MF yapımı. Asena Bülbüloğlu’nün yapımcılığını üstlendiği dizide Demet Evgar Baahar Özden Yavuzoğlu’nu canlandırıyor. Dizide yer alan diğer oyuncular arasında Buğra Gülsoy (Dr Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Dr Timur), Hatice Aslan (Nevra), Ecem Özkaya (Rengin), Füsun Demirel (Gülçiçek) gibi önemli isimler bulunuyor. Ayça Üzüm’ün senaryosunu kaleme aldığı dizi Salı akşamları saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicisi ile bir araya geliyor.

Bahar dizisinde neler oluyor?

Bahar tıp fakültesini bitirmiş ama doktorluk yapmamış bir ev hanımıdır. Doktor olan eşi Timur’un babasına ihtimamla bakmış ve kendisinden çok memnun olan kayınpederinin vefatı ile sarsılmıştır. Çünkü kendisini içten içe kıskanan, küçümseyen kayınvalidesi Nevra’ya eşi Timur’da katılmaktadır. Bir şekilde karaciğer yetmezliği dolayısıyla organ nakli gerektiğinde eşinin gerçek yüzünü gören Bahar için hayat adeta ikinci bir kere yeniden başlamıştır. Dokuları uyumlu olduğu halde organını bağışlamayan ve oğlunu bağışına karşı çıkan kayınvalidesine karşı içi öfke ile dolar. Hem ayakları üzerinde durmak hem de onlara ders vermek ister.

26-02-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler