Başrollerinde İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir’in Yer Aldığı UFO Filmi 23 Şubat’ta Netflix’te

Başrollerinde İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir’in Yer Aldığı UFO Filmi 23 Şubat’ta Netflix’te
Bir gençlik filmi olarak konusuyla dikkat çeken başrollerinde İpek Filiz Yazıcı ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı ‘Ufo’ filmi 23 Şubat Çarşamba günü Netflix’te yayınlanacak.

Türkiye’nin lider video akış platformu Netflix, video, sinema ve belgesel kanalı olarak başarısıyla adından söz ettirirken, ülkemizde etkinliğini iyice arttıran neredeyse her ay birkaç tane yerli yapımla karşımıza çıkıyor. Netflix, Kin, Kulüp, 50m2, Bir Başkadır, Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101 gibi yapımlardan sonra şimdi de, Ufo adlı drama- romantik filmi yayınlanacak. Dizinin ismi, konusu hakkında yanıltıcı olabilir. Konunun, uzayla bir ilgisi yoktur. Motor Sevdalısı Ese’nin motor’unun adı olarak geçiyor. İşte ‘Ufo’ filmi ile ilgili detaylar…

‘Ufo’ 23 Şubat’ta Netflix’te Yayınlanacak

Aşk 100’de Işık karakteriyle çıkış yakalayan İpek Filiz Yazıcı ile en son Ayhan karakteriyle Ölüm Zamanı dizisinden tanıdığımız Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı filmde diğer oyuncular arasında, Ferit Aktuğ, Kerem Alp Kabul, Mekin Sezer, Enes Külahçı, Elif Çakman, Cemile Canyurt, Eda Akalın, Nilsu Yılmaz, İlker Aksum, Dolunay Soysert yer alıyor.


 İzleyiciyle 23 Şubat’ta buluşacak ve sadece Netflix’te yayınlanacak yeni filmin ismi ise UFO. Senaryosunu  ‘Azize’, ‘Gönül İşleri’ gibi dizilerin senaryolarını yazan Meryem Gültabak’ın, yönetmenliğini  ‘Aykut Enişte’ ve ‘Eltilerin Savaşı’ filmleriyle tanınan Onur Bilgetay’ın, yapımcılığını ise BKM Film’in üstlendiği Necati Akpınar’ın yapacağı filmde genç ve dönemin parlak oyuncuları yer alıyor.

Bir gençlik filmi olarak konusuyla dikkat çeken yapımda gençlik hayalleri, umutlar, aşkları arka planının farklı sınıfların çatışması irdeleniyor.


Gençlik Filmi ‘Ufo’ nun Konusu

Çekimleri Adana’da yapılan Ufo’nun konusu, müzik tutkunu Deniz ile motosiklet yarışçısı Ese görünüşte bambaşka dünyaların insanları. Onların hızlı aşk macerası Adana’da başlayıp gökyüzüne uzanıyor.


Bir gün UFO’lar tarafından dünyadan alınacağına inanan İpek Filiz Yazıcı’nın canlandırdığı Deniz ve bölge şampiyonu olmak isteyen motor yarışçısı Ese (Mert Ramazan), Adana’da bambaşka hayatlar yaşayan iki gençtir. Ufo, iki zıt kutbun aşkını anlatan bir gençlik dram filmi. Deniz ve Ese gençliklerinin tüm heyecanı ile tutkulu bir aşka düşer. Bu büyük aşk iki farklı dünyayı bir araya getirir. Bu ikili kendilerini bu dünyaya fazla gelecek bir aşkın içinde bulur. Ese Deniz’e duyduğu aşkın da yardımıyla büyük final yarışına hazırlanırken; Deniz de Ese’nin gözündeki tutku sayesinde kendi gerçeğini keşfedecektir. Ve hayatlarında hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncu Kadrosu


İpek Filiz Yazıcı 


Mert Ramazan Demir



Ferit Aktuğ


İlker Aksum


Dolunay Soysert


Mekin Sezer


Cemile Canyurt


Elif Çakman


Nilsu Yılmaz


Eda Akalın


Kerem Alp Kabul

22-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar