beIN Sports Haber frekans bilgileri

beIN Sports Haber frekans bilgileri
Sporseverlerin ilgiyle takip ettiği spor kanalı beIN Sports Haber kanalının frekans bilgileri en çok aranan bilgiler arasında. beIN Sports Haber frekans bilgilerini paylaşıyoruz...

Sporseverlerin vazgeçilmez kanallarından biri olmayı kısa sürede başaran beIN Sports Haber Türksat 4A üzerinden ve Dijitürk platformundan izleyicilerine yayınlarını ulaştırmaya devam ediyor. Avrupa futbol ve basketbol maçları başta olmak üzere Süper Lig ve Spor Toto müsabakalarını canlı ya da özet olarak yayınlayan beIN Sports Haber kanalı spor dünyasında ve sporseverler arasında en çok takip edilen kanallar arasında. Şifresiz Türksat 4A uydusu üzerinden yayın yapan beIN Sports Haber kanalına ulaşmak isteyen taraftarların da en çok aradığı bilgiler arasında beIN Sports Haber'in frekans bilgileri yer alıyor. Sizler için beIN Sports Haber'in frekans bilgilerini ve bu bilgileri kullanarak nasıl kanala ulaşabileceğiniz hakkında bilgiler derledik. beIN Sports Haber kanalına ulaşmak için aşağıdaki yolu takip edebilirsiniz. İnternet üzerinden ise, beIN Sports Haber kanalına canlitv.com adresinden ulaşabilirsiniz.

beIN Sports Haber frekans bilgileri şöyle;

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 12379

Symbol Oranı: 30000

FEC: 3/3

Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

beIN Sports Haber frekansını aşağıdaki adımları izleyerek ayarlayabilirsiniz; Türksat 4A uydusuna ayarlı olan çanak anteninize bağlı uydu cihazınızın kurulum menüsünden Frekans ekle seçeneğini seçerek ilgili menüyü açın. Bu sekmeden Türksat 4A'yı seçerek, alt bölüme beIN Sports Haber'in '12379' şeklindeki frekans numarasını yazın. Daha sonra polarizasyon sekmesinde (Yatay) Horizontal bilgisini seçin. Sembol kısmında ise Symbol Oranı olan 30000 rakamını girin. Yukarıdaki bilgiler ışığında son olarak FEC değeri 3/3 olarak kendiliğinden seçilmiş olacaktır. Belirtilen ayarlamalar yapıldıktan sonra aramanızı başlatıp beIN Sports Haber'i seyretmeye başlayabilirsiniz.

beIN Sports Haber, dolu dolu bir içerik sunuyor

2017 yılında yayın hayatına başlayan beIN Sports Haber kanalında, farklı spor dallarına ait müsabakalar, maç özetleri, özel haber ve röportajlarla 7/24 dolu dolu bir içerik ve yayın akışı bulunuyor. Geniş maç özetleri ve karşılaşmaların yorumlandığı programlar ise beIN Sports Haber kanalını en çok tercih edilen spor kanalları arasına taşımayı başardı. Dijitürk 83. kanaldan da izlenebilen beIN Sports Haber'e canlitv.com adresinden de izleyebilirsiniz.

01-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar