Bein Sports Haber Tv Nasıl İzlenir? Frekans Bilgileri Nedir?

Bein Sports Haber Tv Nasıl İzlenir? Frekans Bilgileri Nedir?
Süper lig başladı. Şampiyon kim olacak? Hangi takım Avrupa kupalarına gidecek, hangi takımlar düşecek? Maçlar nasıl izlenecek? Özet görüntüler hangi kanalda? İşte detaylar!

Süper Lig başladı ve ikinci hafta maçları oynandı. Daha ilk haftalardan kıran kırana bir sezon yaşanacağı anlaşılıyor. Ancak futbol severler ne yazık ki değil maçların tamamını özet görüntülerini bile seyredemiyorlar. Bu durum fanatik taraftarı adeta çılgına çeviriyor. Yayıncı kuruluş Bein Sports’un özet görüntülerini vermemesi sebebiyle futbol seyircisi maçların özetlerini ve gollerini nereden seyredebileceğinin arayışına girdi. Kimi seyirci paraya kıyıp Bein Sports’a abone olurken bazıları sadece spor programlarındaki yorumlarla yetinmeye çalışıyor, bazıları da değişik yollarla maç özetlerini ve taraftarı oldukları takımın gollerini seyretmeye çalışıyor. Oysa bütün bu arayışlara gerek yok. Çünkü yayıncı kuruluş Bein Spors’un haber kanalı hem şifresiz hem de bütün maç özetlerini ve maçlarla ilgili bütün haberleri veriyor. İşte detaylar!

Süper Lig’in Tüm Maç Özetleri Bein Sports Haber’de!

Süper ligin başlamasıyla futbol seyircisini bir telaştır aldı. Zira hem süper lig daha ilk haftalardan zorlu geçeceğinin sinyalini veriyor hem de maçların özetleri kanallarda yayınlanmıyor. Bu durum takımlarının gollerini seyretmek isteyen, en azından bununla yetinmeye çalışan taraftara saç baş yoldurtuyor. Taraftar maçların özetlerini nereden seyredeceğinin değişik arayışları içerisinde. Oysa tüm bunlara gerek yok. Bein Medya Grup bünyesinde yayın yapan Digiturk platformundaki spor kanallarından biri olan Bein Sportsn haber Türksat uydusundan şifresiz olarak tüm süper lig maçlarının ve diğer ülke liglerinin spor karşılaşmalarının özetlerini seyirciye sunuyor. Kanal maç özetleri, son dakika gelişmeleri ve özel yayınları seyirciyle buluşturuyor. Bunun için yapılması gereken çok basit. Televizyonlarınızda Bein Sports Haber’i bulmak ve eklemek. Hepsi bu.

Bein Sports Haber Nasıl İzlenir, Frekans Bilgileri Nedir?

Futbol seyircisinin heyecanla beklediği süper lig başladı. Seyirciler de maç özetlerinin derdine düştü. Tüm spor karşılaşmalarının haberlerinin yer aldığı Bein Sports Haber seyirciye şifresiz bir şekilde istediklerini ulaştırıyor. Maç özetlerinin tamamının yanı sıra diğer ülkelere ait spor müsabakalarının haberleri ve özel yayınlarla dolu dolu bir içerik sunuyor kanal.  Üstelikte şifresiz ve ücretsiz bir şekilde. Yapılması gereken kanalın frekans ayarlarını televizyonunuza kaydetmek. İşte kanalın frekans bilgileri:

Türksat 4a

12379 Mhz Horizantal (Yatay)

DVB-Sembol Oranı 30000

FEC ¾

Ayrıca Bein Sports Haber, Digiturk’ten 83. Kanaldan da seyredilebiliyor.

26-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar