Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm
Benim Tatlı Yalanım'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Farklı dünyanın insanların hikayelerini sıcak bir üslupla dile getiren dizide 10.blümde işler karışıyor.

Her Perşembe akşamı seyirciyi Star TV ekranlarına bağlayan dizi Benim Tatlı Yalanım'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Farklı dünyanın insanların hikayelerini sıcak bir üslupla dile getiren dizide 10.blümde işler karışıyor. Sıcak ve samimi senaryosuyla diziseverleri şaşırtacak olan 10. Bölümde neler olacak?

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm

Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer’in başrolde olduğu “Benim Tatlı Yalanım” 9 haftadır zirvedeki yerini koruyor. Masum görünen bir pembe yalanın tutkulu bir aşka dönüşme hikayesiyle Star Tv’de yayınlanan dizinin 10. Bölüm fragmanları dönmeye başladı. Her perşembe akşamı saat 20.00'de a Star Tv’de yayınlanan dizinin eğlenceli, hareketli, aşk dolu bir hikayesi var.

Birbirinden çok farklı dünyaları olan Nejat ve Suna’nın pembe bir yalanla başlayan ve gittikçe alevlenen aşkının bol sürprizlerle anlatıldığı Benim Tatlı Yalanım’da bu hafta işler iyice karışıyor. Suna'nın yazdığı notu eline alarak gerçekleri anlatmak için Hande ve Nejat'ın yanına gitmesi işleri çığırından çıkarıyor.

9. Bölümde Neler Olmuştu?

Benim Tatlı Yalanım dizisinin geçen haftaki bölümünde; Hande'nin Nejat'a kendi cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gören Suna, Nejat'ın evini terk etti. Suna her ne kadar Hande ve Nejat'ın arasında yaşananları umursamayacağına söz verse de yüreğine söz geçiremez. Ve Hande'yle yüzleşmeye karar verir. Ancak bu yüzleşme işe yaramadığı gibi Suna, Hande’nin gerçek yüzünü görür. Kandırıldığını anlayan Suna’nın bunu Nejat'a anlattığı mektubu vermeye cesareti yoktur. Saniye ve Burcuyla dertleşmesi ona aradığı cesareti sağlar. Nejat ve Hande'nin bulunduğu partiye elinde mektubuyla gitmesi işleri iyice çıkmaza sokar.

Benim Tatlı Yalanım’ın konusu

Eşi tarafından ansızın terk edilen Nejat 6 yaşındaki kızına bakmakla yükümlüdür. Kayra ile eğlenceli bir hayat mücadelesine girişen Nejat, kızına hem annelik hem de babalık yapmaya çalışır. Ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat’ın Suna’yla yolunun kesişmesi hayatını eğlenceli hale getirir. Ancak tatlı bir yalanla başlayan bu ilişki gittikçe alevlenen bir aşka dönüşür ve olaylar gelişir.

Furkan Palalı’yı tanıyalım

1986 Konya doğumludur. Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun oldu. Konya'da okurken Kombassan Konyaspor'un altyapısında 7 yıl basketbol oynadı. 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. 2 yıl sonra üniversite kariyerine devam etmek amacıyla basketbola veda etti. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitirdi. İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdüren oyuncu Ankara’da modellik kariyerine başladı. 10 yıldır mankenlik yapan oyuncu birçok ulusal ve uluslararası defilede yer aldı. 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda da oyunculuğa başlayan Furkan Palalı, 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Ardından da Best Model of The World yarışmalarında da birinci seçilmesiyle adını duyurdu.

19-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar