Benim Tatlı Yalanım Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Benim Tatlı Yalanım Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Star Tv'nin eğlenceli dizisi Benim tatlı Yalanım'la ilgili şok gelişme! Dizi Perşembe akşamı neden yok? Star Tv Benim tatlı Yalanım'ı yayından mı kaldırdı? İşte ayrıntılar!

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte televizyon kanallarında tabir yerindeyse tam anlamıyla kıran kırana bir reyting savaşı yaşanmaya başlandı. Yeni diziler, geçtiğimiz sezondan devam eden diziler,yazın başlayan ve yeni sezonda kanalında kendine yer bulan diziler tam anlamıyla birbirine girdi. Bu acımazsı reyting savaşında şüphesiz belirleyici olacak seyirci. Ancak bu savaş ne yazık ki bazı dizilerinde erken final yapmasına ve ekranlara veda etmesine sebep olacak. Yani kısacası güçlü olan ayakta kalırken reytingi az olan ekranlara veda edecek. Bunun en belirleyici unsurları daha şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Bir yaz dizisi olarak Star Tv’de ekranlara gelmeye başlayan Benim Tatlı Yalanım’ın yayın günü kanal tarafından değiştirildi. İşte ayrıntılar!

Benim Tatlı Yalanım Gün Değiştirdi!

Star Tv’de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan ve Perşembe Günleri yayınlanan O3 Medya tarafından hazırlanan Benim Tatlı Yalanım gün değişikliğine gitti. Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in rol aldığı dizi Perşembe akşamları yayınlanıyordu. Dizi Star Tv’nin 26 Eylül tarihli yayın akışında yer almayınca seyirci neler olduğunu merak etmeye başlamıştı. Kanal daha sonra Benim Tatlı Yalanım’ın gün değiştirdiğini belirtti.

Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve seyirci tarafından sevilen dizi ne yazık ki bir süre sonra seyirci kaybetmeye başlamıştı. Her bölüm bir önceki bölümden daha düşük reyting alan dizi SOS vermeye başlamıştı. Star Tv’de bunun üzerine dizinin yayın gününü değiştirme yoluna gitti. Peki bundan sonra ne olacak? Elbette bir dizinin yayın gününü değiştirmek dizinin bitmesi anlamına gelmiyor. Ancak ne yazık ki yayın günü değiştiren ve yeni gününde başarılı olan dizi de pek yok gibi.

Benim tatlı Yalanım Yeni Bölüm Ne zaman?

O3 Medya tarafından yaz sezonu için hazırlanmaya başlayan ve Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünün 26 Eylül Perşembe akşamı yayınlanması gerekiyordu. Ancak kanalın yayın akışında Benim Tatlı Yalanım’ın olmadığı görüldü. Bunun zerine kanal Benim tatlı Yalanım’ın Pazar gününe alındığını açıkladı. Buna göre Benim Tatlı Yalanım’ın yeni bölümü 29 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelecek. Umarız Benim Tatlı Yalanım yeni yayın gününde başarılı olur ve final yapmak zorunda kalmaz.

23-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar