Berdan Mardini'den şok eden Survivor açıklaması!

Berdan Mardini'den şok eden Survivor açıklaması!
Survivor 2023 kadrosunda yer alan ünlü şarkıcı Berdan Mardini'den şok eden Survivor açıklaması geldi. 'Survivor'da yemek veriliyor mu?' sorusunu cevapladı..

Acun Ilıcalı'nın televizyon kanalı TV8 ekranlarında her sene büyük bir heyecanla beklenen yarışma Survivor bu sene biraz erken ve değişik bir formatta başladı. Survivor 2023 yarışmacısı Berdan Mardini herkesin akılında olan ve çok merak edilen soruya yanıt verdi..

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 bütün sezonlardan daha zor olacağını daha Survivor başlamadan önce dile getirmişti. Ve öyle de olduğu gözüküyor. Geçtiğimiz bölümde oyun esnasında sağlık sorunu yaşayan şarkıcı Berdan Mardini, daha sonrasında ise oynanan Dokunulmazlık oyununa dahil olamadı. Durum böyle olunca izleyenler 'Berdan Mardini'ye ne oldu?' diye merak etmeye başladı. 

Berdan Mardini, Survivor 2023'ten çekildi!

Geçtiğimiz günlerde oynan ödül oyununda sağlık sorunu yaşayan Berdan Mardini'ye sette bulunan sağlık ekipleri tarafından müdahele edildi. Tansiyonu düşen Berdan Mardini'nin verdiği son karar herkesi şoke etti. Takım arkadaşlarını merak eden Ünlüler takımı, Acun Ilıcalı'nın Berdan Mardini açıklamasını ağzı açık dinledi.  Acun Ilıcalı, ''Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak.'' ifadelerini kullandı. Hemen sonrasında ise Berdan Mardini adaya gelip takım arkadaşlarına bu zorlu şartlara daha fazla dayanamadığını ifade ederek yarışmayı bıraktığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından takım arkadaşlarına veda ederek onlara başarılar diledi.

Survivor'da yemek veriliyor mu?

Survivor yarışması hakkında yıllardır herkesin en çok merak edilenlerin birisi de 'Survivor'da yemek veriliyor mu?' sorusuydu. Berdan Mardini'nin Survivor 2023'ü kendi isteği ile bırakıp Türkiye'ye dönmesinin ardından yaptığı açıklamalar ile gündeme damga vurdu. Berdan Mardini, yıllardır herkesin merak ettiği o soruyu ''Hep rivayettir dolaşır ya orada kesin arkadan yemek veriyorlardır diye, o söyleyen arkadaşı yakalarsam öpeceğim. Survivor’da yemek verseler bana verirlerdi, birinin boğazını sıkacaktım artık. Ben iki hafta daha kalsaydım birbirimizi yerdik orada artık” ifadeleri ile cevapladı. Survivor macerası sadece 15 gün süren Berdan Mardini, yaşadığı zorlu günler içinde “Evlatlarımdan, ailemden 15 gün bile olsa uzak kalmam beni en çok zorlayan şey oldu” açıklamasında bulundu.

26-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar