Beyaz Show geri mi dönüyor?

Beyaz Show geri mi dönüyor?
Beyaz Show geri mi dönüyor? Beyaz Show programı yeniden başlayacak mı? Beyaz Show hangi kanalda başlayacak? Beyaz Show neden bitti?

Uzun yıllardır ekranlarda olmaya devam eden Beyaz Show, geçtiğimiz sene ekranalra veda etmişti. Beyaz Show severlere iyi haber geldi. Yeniden ekranlarda olacağının müjdesini veren Beyazıt Öztürk, herkesi mutlu etti. Peki Beyazıt Öztürk yeni programıyla ne zaman ekranlara gelecek? Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyaz Show programı nerede çekilecek? Beyaz Show hangi kanalda başlayacak? İşte Beyaz Show programı ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının sevilen programı Beyaz Show, geçtiğimiz sezon ekranlara veda etmişti. Seyircisini oldukça üzen program, müjdeli haberi verdi. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show programı yeniden ekranlarda olacak! 2018 yılı O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, yarışmanın yarı final yapması üzerine müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından yeniden ekranlarda olacağını açıklayan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, yeni program ile ilgili bazı ayrıntılar paylaştı. Uzun yıllardır süre gelen Beyaz Show programında seyircilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşatmıştı. Özellikle gençlerin büyük ilgi gördüğü program yeniden ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Tv 8 ekranlarının yarışması O Ses Türkiye yarı finalinde açıklama yapan Beyazıt Öztürk, yeni programın 20-21 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılması planlandığını duyurdu. Hayranlarını yeni program müjdesi ile sevindiren Beyazıt Öztürk, yeni programın çekim yeri ile ilgili de bilgi verdi.

Beyaz Show çekimleri nerede yapılacak?

Yepyeni bir program ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Beyazıt Öztürk, programın Almanya'nın çeşitli illerinde yapılacağını sosyal medya aracılığıyla açıkladı.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

1969 yılında dünyaya gelen Beyazıt Öztürk, Bolu doğumludur. Eğitim aldığı sırada aynı zamanda radyo programları düzenleyen Beyazıt Öztürk, kendisini medyaya Beyaz olarak tanıttı. Bir çok radyo kanalında yer alan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, ilerleyen zamanlarda çeşitli programlarda da yer almaya başladı. Beyaz Show, 5+1 Şans Topu, Aileler Yarışıyor, gibi programlarda sunuculuk yapan Beyazıt Öztürk aynı zamanda, Nihavent Mucize, Biz Size Aşık Olduk, Karım ve Annem gibi birçok dizide de rol almıştır. Özellikle Talk Show'da kayda değer başarı sağlayarak bir çok ödülün sahibi olmuştur.

30-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar