Binnur Kaya Yoksul Akraba dizisiyle ekranlara geri dönüyor!

Binnur Kaya Yoksul Akraba dizisiyle ekranlara geri dönüyor!
Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği 'Şahika' ve 'Dilber Hala' rolüyle gönüllere taht kuran Binnur Kaya Yoksul Akraba dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Uzun süre ekranlarda göremediğimiz sevilen oyuncu Binnur Kaya Yoksul Akraba dizisi ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yoksul Akraba hangi kanalda yayınlanacak? Yoksul Akraba oyuncu kadrosu? Yoksul Akraba konusu nedir? Bütün bu detaylara bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yoksul Akraba Hangi Kanalda?

NTC Medya’nın yapımcılığını yaptığı Yoksul Akraba dizisinin tam olarak kanalı netleşmedi. Ancak Star Tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.
Yoksul Akraba Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Binnur Kaya’nın başrollerde yer aldığı Yoksul Akraba dizisinin oyuncu kadrosu bilhassa komedi dizisi olması dolayısıyla çokça merak ediliyor. Leyla ile Mecnun’da Yavuz karakteri ile büyük beğeni toplayan ve en son Ufak Tefek Cinayetlerde rol alan Osman Sonannt Yoksul Akraba dizisinde görev alacak. Bununla birlikte Muhteşem İkili dizisinde göze çarpan başarısıyla Eren Hacısalihoğlu da soluk almadan Yoksul Akraba dizisiyle devam edecek. Damla Colbay ve Gürcan Arslan’ın da rolleri dizide kesinleşirken cast çalışmaları hala devam ediyor. 

Yoksul Akraba Dizisinin Konusu Nedir? 

Yoksul Akraba klasik bir hikâye olarak zengin ve fakir iki aileyi anlatsa da şu anda Türk televizyonlarının ihtiyacı olan bir proje. Komedi dizisi olarak sadece Jet Sosyete’nin ekranlarda olduğunu düşünürsek Yoksul Akraba farklı bir misyon da üstleniyor. Biri zengin biri fakir iki ailenin farklı ve etkileyici hikâyesinin anlatılacağı dizinin yönetmenliğini Ufak Tefek Cinayetler’in de yönetmenliğini yapan Deniz Yorulmazer yapacak.

Binnur Kaya Kimdir? 

Aslında hepimiz onu çok iyi tanıyoruz. Özellikle Türk Malı dizisi ile akıllara kazınmış özel bir oyuncu. Sinema severler için Vavien filmindeki rolü de Binnur Kaya’yı tanıtıcı bir roldür. 

1972 Ankara doğumlu olan Binnur Kaya 1995 yılında Üniversite için de Ankara dışına çıkmadı ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 

Üniversiteden sonra İstanbul’a yerleşip Ankara Sahnesi ve Karatahta Çocuk tiyatrolarında çalıştı. Binnur Kaya’yı Hülya Avşar Show’daki ‘Asiye’ karakteriyle tanımaya başladık. Programa sık sık katılıp skeçler yapan sanatçı Kaynanalar dizisi ile de dizi oyunculuğuna başlamış oldu. 1998 yılında Dış Kapının Mandalları adlı dizide rol aldı. Böylece BKM’nin oyuncu kadrosuna da katılmış oldu.  

Binnur Kaya’nın en büyük sıçraması Dilber Hala ve Şahika rollerini oynadığı Avrupa Yakası dizisidir. Bu diziden sonra çok sevilen sanatçı yine Engin Günaydın ile birlikte rol aldığı Vavien ie 2010’da Sinema Yazarları Derneği Ödüllerinde ve 3. Yeşilçam Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödüllerini kazandı. 
Türk Malı dizisindeki “Ama Erman!” deyişiyle gönüllerde taht kuran sanatçıyı şimdi Yoksul Akraba dizisinde izleyeceğiz. 

19-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar