Binnur Kaya’nın Acı Günü

Binnur Kaya’nın Acı Günü
Şu sıralar Pazar günleri Show Tv ekranlarında yayınlanan Güzel Günler dizisinde Kıymet karakterini canlandıran Binnur Kaya’nın babası Mustafa Kaya hayatını kaybetti.

Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve pazar akşamları seyirciyle buluşan Güzel Günler dizisinin sevilen ismi başarılı oyuncu Binnur Kaya bugün hayatının acı günlerinden birini yaşadı. Son yıllarda sektörde adını başarılarıyla duyuran ünlü oyuncu Binnur Kaya’nın babası Gazeteci Mustafa Kaya bugün hayata gözlerini yumdu. Ünlü oyuncunun babasının hayata veda ettiğini Binnur Kaya’nın ev arkadaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 1969 Yılı Gazeteciler Cemiyeti Yılın Gazetecisi Ödülünün de sahibi olan emekli gazeteci Mustafa Kaya’nın hayata veda etmesinin ardından ünlü oyuncu Mustafa Kaya’nın kızı Binnur Kaya’nın sevenleri taziye mesajlarını iletti. Ünlü oyuncunun bu acı kaybı sebebiyle oldukça üzgün olduğu öğrenildi.

Binnur Kaya Babasını Kaybetti

Ünlü ve başarılı oyuncu Binnur Kaya’nın babası emekli gazeteci Mustafa Kaya hayatını kaybetti. Gazetecilikte en büyük ödüllerden olan Gazeteciler Cemiyeti Yılın Gazetecisi Ödülünün de sahibi olan Mustafa Kaya’nın hayatını kaybettiğinin haberini Binnur Kaya’nın ev arkadaşı Polat Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Polat Bilgin konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda “canım Binnur’un babası, büyüğümüz Mustafa Kaya’yı kaybettik” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımla birlikte magazin basını ve internet haber siteleri ile sosyal medyada Binnur Kaya ismi bir anda gündem oldu. Ünlü ismin pek çok seveni sosyal medya hesapları üzerinden Binnur Kaya’ya taziye mesajlarını iletti. Öbür taraftan başarılı oyuncunun pek çok yakını ve arkadaşı da Binnur Kaya’ya babası Mustafa Kaya’yı kaybetmesi sebebiyle taziye mesajları iletti. Mustafa Kaya’nın hayatını kaybetme sebebi ise henüz öğrenilemedi. Ünlü ismin babasının cenaze töreninin yarın yapılacağı ve yine yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Binnur Kaya

Son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu özellikle Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda ile oldukça başarılı bir dönem geçirdi. Bu dizinin final yapmasıyla birlikte bu sezon yeni başlayan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Güzel Günler Dizisinde rol alan oyuncu seyirci tarafından sevilen isimlerden biri. Pazar akşamları yayınlanan Güzel Günler dizisinde Kıymet karakterine hayat veren Binnur kaya bu dizide de oldukça başarılı bir performans gösteriyor.

19-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar