Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm İzle. Bir zamanlar Çukurova'nın 21.11.2019 Perşembe akşamı yayınlanacak bölümünü seyretmek için detaylar haberimizde!

Atv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova 21.11.2019 Perşembe akşamı 45. Bölümüyle ekrana geliyor. Toplu sünnet düğünündeki zehirlenme, Çukurova’daki tüm dengeyi değiştiren olayların fitilini ateşlemiştir. Demir bir yandan suçluları bulmaya çalışırken bir yandan da kaybetti itibarını geri kazanmak için çalışmaktadır. Bu uğurda düşmanlıkları bir kenara bırakmak zorunda olduğunu bilir ve her ne kadar istemese de Demir, annesinin, Yılmaz, Müjgan ve Fekeli’nin zoruyla bir araya gelir. Ama buluşmanın barışma kısmı ilk dakikada alevli tartışmalara ev sahipliği yapacaktır. Tartışmaların ardından iki aile barışmak için yan yana geldiği buluşmadan uzun süre yan yana gelemeyecek bir halde ayrılırlar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM (TEK PARÇA) İZLE!

Başrollerinde Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın rol aldığı ve ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan, kavga ve entrikanın eksik olmadığı dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 45. Bölümünü izlemek isteyenler diziye tek parça olarak kesintisiz bir şekilde ATV’nin resmi internet sitesi üzerinden seyredebilirler.  

Bir Zamanlar Çukurova 45. izle

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm Özet!

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölümünde yaşananlar Demir için çok ciddi bir itibar kaybı olmuştur. Zehirlenme tüm Çukurova’nın dilindedir. Bu durumu düzeltmek isteyen Demir annesinin ve Fekeli ile Yılmaz, Müjgan’ın zoruyla yan yana gelirler. Amaçları barışmak olan aile daha ilk dakikadan itibaren birbirine girer. Barışmak için yan yana gelen düşman iki aile daha kötü bir şekilde ayrılırlar. Ancak bu olumsuz duruma rağmen Yılmaz bir kez daha barışmak için adım atar ama Demir ve Yılmaz bu kez çarşının ortasında restleşerek ayrılırlar.

İki ailenin buluşmasındaki tartışma Yaman konağında da, Fekeli konağında da adeta artçı depremlere neden olur. Fekelive Yılmaz ilk kez birbiriyle şiddetli bir tartışmanın içine girerler. Fekeli adeta ateşler saçmaktadır. Yılmaz’a karşı yumruğunu masaya vurur. Öbür taraftan Hatip borçlarını derhal ödemesini isteyince Gaffur yine çözümü bir yalanda bulur. Ancak bu kez yalanına Çetin’e iftira atmayı da katınca işler zannettiğinden daha fazla karışır. Gaffur demir’in ardından Yılmaz’dan da dayak yiyerek çiftlikte bir kez daha gözden düşer.

21-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar