Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim katılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim katılıyor!
Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim katılıyor! Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, oyuncu kadrosuna hangi isim dahil olacak?

Atv ekranlarının iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova yepyeni bölümüyle seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Başarılı kadrosu ve senaryosu ile izleyenlerin gönlünü fetheden Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim katılıyor! Peki hangi isim Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna katılacak? İşte Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm gelişmeler.

Tims&B öncülüğünde ekranlara getirilen Bir Zamanlar Çukurova yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken, senaryosunda ise Ayfer Tunç yer almaktadır. Yapımcılığında Timur Savcı'nın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova çekimleri Adana'da gerçekleştirilmektedir. İlk bölümünden itibaren başarısını kanıtlamayı başarabilen Bir Zamanlar Çukurova projesi her hafta seyircisini ekranlara kilitlemeyi ihmal etmiyor. 

Başrollerinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın yer aldığı Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosunda, Kerem Alışık, Serpil Tamur, Bülent Polat, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Kadim Yaşar, Aras Şenol gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir isim katılıyor!

Aldığımız bilgilere göre, Atv'nin iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosuna, daha önce Adanalı ve Kara Sevda gibi başarılı dizilerde rol alan Rüzgar Aksoy, gelecek bölümlerde ekranlarda olmayı planlıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 30. yeni bölümünde rol alacağı planlanan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy'un hangi karakter ile karşımıza çıkacağı merak konusu oldu. Peki Rüzgar Aksoy kimdir? İşte ayrıntılar...

1981 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy, İstanbul doğumludur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nde tamamlayan Rüzgar Aksoy, ilk defa Adanalı dizisinde rol alarak televizyon dünyasına katılmıştır. Bir çok başarılı yapımda rol alan Rüzgar Aksoy, oyunculuk dışında seslendirmelerde de yer almıştır. 

Rüzgar Aksoy rol aldığı diziler

2008  Adanalı

2011  Karakol - Herkes Adalet İster

2012  Annem Uyurken

2012  Araf Zamanı

2014  Ah Neriman

2015  Yunus Emre Aşkın Yolculuğu

2015  Kara Sevda

2017  Yüz Yüze

Rüzgar Aksoy rol aldığı filmler

2014   Benimle Var Mısın?

2018  Keşif Çanakkale

10-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar