Bir Zamanlar Çukurova Savcı Jülide (Alayça Öztürk) kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Savcı Jülide (Alayça Öztürk) kimdir?
Alayça Öztürk, Savcı Jülide karakteriyle Bir Zamanlar Çukurova dizisine dahil oldu. Bir Zamanlar Çukurova Savcı Jülide (Alayça Öztürk) kimdir?

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Turgay Aydın, Kerem Alışık'ın başrollerde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonuyla ATV'den ekrana gelmeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni sezonda, yeni bir karakter dahil oldu. Savcı Jülide karakteri 37. bölümle birlikte diziye giriş yaptı. Savcı Jülide karakterine Alayça Öztürk can veriyor. Jülide karakteri dizide nasıl işlenecek? Alayça Öztürk kimdir?

Adana'ya yeni tayin olan Savcı Jülide, yaptığı işin hakkını vermek isteyen, doğrunun peşinden giden, idealist bir savcıdır. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonda Cengaver'in ölümünün sorumlusunu bulmak için mesai harcayacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova Savcı Jülide (Alayça Öztürk) kimdir?

Alayça Öztürk, 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü çıkışlı olan Alayça Öztürk, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Oyunculuk kariyerine 2002 yılında Kanal D'den ekrana gelen ve oyuncu kadrosunda Şevket Altuğ , Metin Şentürk, Ayçe Abana, Bahri Bayat, Serpil Tamur ve Asuman Çakır gibi isimlerin yer aldığı Unutma Beni dizisiyle adım attı. 2005 yılında Fikret Hakan, İpek Tenolcay, Fatma Karanfil, Nefise Karatay, Ceren Şekercioğlu ve Barış Yalçın gibi isimlerle birlikte TRT 1'de yayınlanan Üç Kadın dizisinde rol aldı. 2010 yılında Erkan Petekkaya, Sermiyan Midyat, Şafak Sezer, Şerif Sezer, Turgay Tanülkü'nün başrolde yer aldığı ATV'den ekrana gelen Hanımeli Sokağı dizisinde Oya karakterine can verdi. Tülin Özen ve Serdar Orçin'in başrolleri paylaştığı 2012 yapımı Karnaval filminde Naz karakterini canlandırdı. 2015 yılında, İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram, Aydan Burhan ve Burak Satıbol'un rol aldığı, Show TV'den ekrana gelen Fabrika Kızı dizisinde Afitap karakterini canlandırdı. 2016 yılında, ATV'de yayımlanan Aşk ve Mavi dizisinde rol almaya başladı. Aşk ve Mavi dizisinde 3 sezonu boyunca Safiye karakterini canlandırmayı sürdürdü. Son olarak 2016 yılında vizyona giren İşte Perde! filminde rol aldı. Alayça Öztürk, oyunculuğun yanı sıra seslendirmeler de yapmaktadır. Winx Club: Sihrili Macera, Acil Teslimat (Premium Rush) filmleri ve House of Cards dizisinde seslendirmenlik yapmıştır.

30-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar