Bir Zamanlar Çukurova Sevil (Mihriban Er) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Sevil (Mihriban Er) Kimdir?
Atv'nin perşembe günlerine damga vuran dizisi Bir zamanlar Çukurova'ya yeni bir oyuncu giriyor. Sevil kimdir, nasıl bir karakterdir? Sevil'i canlandıran Mihriban kimdir?

Atv de perşembe akşamları yayınlanan ve yapım şirketi TIMS&B Productions olan yapımcılığını Timur Savcı, Burak Sağyaşar yönetmenliğini Faruk teber’in yaptığı ve Yıldız tunç tarafından kaleme alınan Bir Zamanlar Çukurova dizisi seyirci tarafından sevilen dizilerden biri. Öyle ki dizi Perşembe günlerinin reytinglerinde zirveyi hiçbir yapıma kaptırmıyor. Hikayesi Adana’da geçen bir zamanlar Çukurova aşk, entrika, intikam üçgeninde devam ediyor ve her bölüm yeni yeni gelişmelerle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova’ya hikayedeki gelişmelere göre yeni oyuncular katılıyor veya var olanlarla yollar ayrılıyor. Diziye yeni katılan oyunculardan biriside Sevil karakteri.

Bir Zamanlar Çukurova Sevil Kimdir?

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve reytinglerde zirveyi bırakmayan Bir zamanlar Çukurova dizisine yeni bir karakter dahil oluyor. Sevil. 28 Mart Perşembe günü yayınlanacak bölümle birlikte diziye giriş yapacak olan Sevil karakteri Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz’a aşık olan Doktor Müjgan’ın annesi rolünü oynayacak. Doktor Müjgan’ın annesi Sevil dizide kızı Müjgan’ın evlilik sürecinde yanında olacak ve ona destek olacak. Ancak Sevil’in sosyetik bir sima olarak diziye giriş yapacak olması yeni yeni hikayelerin doğmasını sağlayacaktır. Kolay lokma olmayan Sevil’in katılmasıyla birlikte Bir Zamanlar Çukurova daha bir heyecanlı hale gelecektir.

Mihriban Er Kimdir?

Perşembe günleri Atv’de yayınlanan Bir zamanlar Çukurova dizisine 28 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak bölümle merhaba diyecek olan Sevil karakterini canlandıracak usta oyuncu Mihriban Er’in kim olduğunu ve hangi yapımlarda rol aldığını canlıtv takipçileri için derledik.

Mihriban Er, 7 Eylül 1966 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1987 yılında TRT kanalında yayınlanmış olan Saat Sabahın Dokuzu isimli televizyon dizisi ile ilk defa kamera karşısına geçmiş olan Mihriban Er daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır. Mihriban Er’in rol aldığı yapımlardan bazıları şöyledir.

Suçlu Kim, Yusuf Yüzlü, Bin bir Gece, Ezo Gelin, Tutsak, Bizim Aile, Samyeli, (Alın Yazım bu dizide oğlu Ayberk Aladar ile birlikte rol almıştır), Beşinci Boyut, Böyle Bitmesin, Güzel Çirkin, Aşkın Bedeli, Yüzyıllık Mühür, Ayrılsak da Beraberiz, Albüm, Kanlı Postal, Köksüz, Ağlayan Kadın ve Issız Kule. Mihriban Erin Sevil karakterine hayat vereceği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de ATV’de olacak.

 

26-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar