Bodrum Masalı'ndan İstanbullu Gelin'e büyük transfer!

Bodrum Masalı'ndan İstanbullu Gelin'e büyük transfer!
Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı'nın en önemli oyuncularından biri Star TV'nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin'e transfer oldu. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi İstanbullu Gelin'e transfer olan oyuncunun ne rolde olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisin Evren karakterini canlandıran usta oyuncu Murat Aygen, İstanbullu Gelin dizisine transfer oldu. Yeni sezonda İstanbullu Gelin dizisinde rol alacak Murat Aygen'nin hangi rolü canlandıracağı merak edildi. Murat Aygen daha önce Medcezir ve Maral adlı dizilerde gösterdiği üstün performans nedeni ile adından sıkça söz ettirmişti. Murat Aygen'in kadrosuna katıldığı Cuma akşamlarının efsana dizisi İstanbullu Gelin'i STAR TV CANLI İZLE adresinden izleyebilirsiniz..

MURAT AYGEN, İSTANBULLU GELİN'DE!

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı dizi İstanbullu Gelin'e transfer olan Murat Aygen, Can karakterine hayat verecek. Meslektaşı Nihan Aslı Elmas'la evli ve bir kız çocuğu babası olan Murat Aygen, Özcan Deniz'in çocuğunun annesi doktor Begüm'ü canlandıran Özge Borak'la yakınlaşacak."İstanbullu Gelin"in yeni sezon çekimlerine ise 15 Ağustos'ta başlanması düşünülüyor. 

09-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar