Bodrum Masalı'nın başrolü diziden ayrıldı!

Bodrum Masalı'nın başrolü diziden ayrıldı!
Kanal D ekranlarının hatırı sayılır dizilerinden olan Bodrum Masalı'nda büyük bir şok yaşandı. Dizinin en önemli başrol oyuncularından olan Şevval Sam diziden ayrılacağını sosyal medya üzerinden duyurdu....

Geçtiğimiz sezonlardan kalma olan Bodrum Masalı dizisi hız kesmeden devam ediyordu. Başrollerinde Hilmi Cem, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz gibi önemli isimlerin yer aldığı diziden kötü haber geldi. Oyunculuğu ve güzelliği ile göz dolduran Şevval Sam bu kötü haber sosyal medya üzerinden verdi. Dizide 2 çocuğu ve eski aşkı ile yaşam mücadelesi veren Yıldız karakterine can veren Şevval Sam gelecek sezonda dizide yer almayacağını açıkladı. Buna sebeb olarak ise dizi konseptinde değişikliğe gidileceği için Şevval Sam ile yolların ayrıldığı ifade edildi. Bodrum Masalı'ndan gelecek sezon Yıldız'ın yani Şevval Sam'ın yerine kim gelecek? Yeni sezonda ekranlara büyük bir değişiklik ile gelecek olan diziyi canlı izlemek için Kanal D Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz..

DİZİDEN AYRILDI

Şevval Sam'ın diziden ayrılacak olması en çok da hayranlarını üzdü.Bu olay hakkında hayranın sosyal medyada sormuş olduğu soruya cevap veren Şevval Sam, ”Önümüzde ki sezon dizide gerçekleşecek olan konsept değişikliği nedeniyle diziden ayrıldığını söyleyerek, gelecek sene inşAllah başka projelerde görüşürüz” dedi. Gelen bazı bilgiler arasında Bodrum Masalı adlı dizinin gelecek sezonda gençlik dizisi olarak devam edeceği yer alıyor. Şevval Samın’da bu yüzden dizide ayrıldığı söyleniyor. 

29-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar