Bu akşam TV'de ne var? Salı dizileri neler?

Bu akşam TV'de ne var? Salı dizileri neler?
Salı akşamı televizyon ekranlarında hangi diziler var? Salı dizileri neler? Kanal D, Star Tv. Show Tv ve Fox Tv gibi büyük televizyon kanallarının yayın akışı listelerinde neler var? İşte TV yayın akışı listesi..

'Bu akşam ne izlesem?' diye düşünüyorsanız, bu haberimiz tam size göre. Salı akşamları yayınlanan diziler neler? Kanal D, Star Tv, Fox Tv, Show Tv, Kanal 7, TV8, ATV gibi kanalların yayın akışı listelerinde neler var? Bu akşam ekranlara gelecek olan dizileri internet üzerinden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler adlı diziyi canli izlemek için Star Tv Canlı İzle adresini, Fox Tv'nin fenomen dizisi Kadın'ı canli izlemek için ise Fox Tv Canli İzle adresini ziyaret edebilirsiniz. 

SALI DİZİLERİ NELER?

Bu akşamın en sevilen ve büyük ilgi gören dizileri Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler oluyor. İki dizi Salı akşamları adeta kapışıyor. Büyük mücadelenin yaşandığı Salı akşamlarının galibinin kim olacağı ise net değil. Her hafta birbirinden heyecanlı bölümler ile ekranlara gelen diziler izlenme rekorları kırıyor. Kadın ve Ufak Tefek Cinayetlerin yanı sıra diğer kanallar da hangi diziler ekranlara gelecek? Yayın akışı için tıklayın..

Kanal D'de Kızlarım İçin, Fox TV'de Kadın, Star TV'de Ufak Tefek Cinayetler, ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TV8'de Banker Bilo, Trt 1'de ise Aliya adlı dizi ekranlara gelecek. Reyting sıralamalarında en üst sıralara yerleşen dizi hangisi olacak? Kadın'ın son yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm heyecanla beklenir oldu. Bahar ve Şirin cephesinde neler yaşanacak? Bahar, Şirin'in çirkin oyununu öğrenecek mi? Diğer yandan Star Tv'nin adından sıkça söz ettiren dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in bu hafta ki bölümü yine nefes kesecek. İşte televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarının yayın akışı listesi...

KANAL D

18.45: ANA HABER BÜLTENİ

20.00 : BORDO BERELİLER SURİYE

22.15: KIZLARIM İÇİN

01.00: GÜLİZAR (TEKRAR)

ATV

19.00: ATV ANA HABER

20.00: EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

23.45: SEN ANLAT KARADENİZ

STAR TV

19.00 STAR HABER

20.00: UFAK TEFEK CİNAYETLER

23.45: KARAR GÜNÜ (YABANCI SİNEMA)

SHOW TV

18.45: SHOW ANA HABER

20.00: DÜĞÜN DERNEK

22.15: DEDEMİN İNSANLARI

FOX TV

19.00: FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER

20.00: KADIN

00.15: BİZİM HİKAYE

TRT 1

19.00: ANA HABER BÜLTENİ

20.00: ALİJA

00.30: ASLAN AİLEM

30-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar