Bugün Hangi Diziler Var (19 Eylül 2019 Pazartesi)

Bugün Hangi Diziler Var (19 Eylül 2019 Pazartesi)
19 Eylül Pazartesi akşamı televizyon kanallarının prime time kuşağında hangi diziler olacak? Hangi dizi iddialı hangi dizi zorlanıyor? İşte cevabı!

2019 - 2020 yeni yayın dönemi bütün televizyonlar, yapım şirketleri, diziler, programlar ve tabi ki seyirci için başladı. Hayırlı olsun. Umarız kaliteli, eğitici, seyirci için faydalı yayınların olduğu bir yıl olur. Yine umarız erken finallere bu sezon çok rastlanmaz. Set işçisinden, oyuncusuna, yayın kanalına kadar binlerce insanın ekmek kapısı olan diziler bol reytingli, coşkulu bir sezon geçirirler. Bizde Canlıtv olarak bu büyük yarış başlamışken bugün 16 Eylül Pazartesi günü TV kanallarında prime time kuşağında hangi diziler var sizler için derledik.

16 Eylül 2019 Pazartesi Günü TV’lerde Hangi Diziler Var?

Kanallar yeni sezona başladı ve sürpriz sonuçlar ortaya çıkmaya başladı. Haftanın ilk günü kanallar için büyük önem taşıyor. İşte Kanallarda pazartesi günü dizileri.

TRT 1

19.00 Ana Haber

20.00 Vuslat (Yeni sezon ilk bölüm)

TRT 1 ekranlarda geçtiğimiz sezon başlayan, yüksek bütçeli güçlü kadrolu dizi Vuslat daha başlar başlamaz seyirci tarafından çok sevildi ve 21. Bölümle sezon finali yaptı. Yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00 da seyirciye buluşacak dizi bu sezon da kanalın en iddialı yapımlarından olacak gibi görünüyor. Dizinin yeni bölüm reytingleri merakla beklenmeye başlandı bile.

Atv

19.00 Ana Haber

20.00 Canevim(Dizi – Yeni Bölüm)

Kanalın yaz sezonunda başlayan dizisinin yeni yayın döneminde ne yapacağı merakla bekleniyor.

Kumanda Kavgası Erken Başladı!

Kanal D

19.00 Ana Haber

20.00 Zalim İstanbul

Kanal D ekranlarda geçtiğimiz sezon yayına giren ve kötü giden kanalın reytingleri için adeta bir umut olan dizi 16 Eylül pazartesi akşamı kanalın en iddialı yapımı. Geçtiğimiz hafta sezonu açan ve hem total hem de a b de aldığı reytingle zirveye oturmayı başararak kanalı umutlandırdı.

FOX TV

19.00 Ana Haber

20.00 Yasak Elma

Fox TV’nin pazartesi günlerinin reytingi yüksek entrikası bol dizisi Yasak Elma geçtiğimiz hafta sezonu açmıştı. Dizi hiç şüphesiz bu sezon da pazartesi günlerine damga vuracak diziler arasına girecektir. 9 Eylül günü yeni sezon yeni bölümüyle sezona 3. sıradan giren dizi seyircisini mutlu etmeyi başardı.

16-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar