Çağatay Ulusoy’dan Tepki: Bir Rahat Bırakın Bizi Be Kardeşim

Çağatay Ulusoy’dan Tepki: Bir Rahat Bırakın Bizi Be Kardeşim
Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’dan hakkında çıkan Serenay Sarıkaya ile olan iddialara sosyal medya hesabından açıklama ve tepki geldi.

Magazin dünyasında ünlüler arasında aşk iddiaları sık sık gündeme gelir. Bu iddialar çoğunlukla yalanır ve gerçek çıkmaz. Ancak bu iddiaları ortaya atan muhabir ya da gazeteciler de elde bulunan bilgilere göre yazarlar. Bu kimi zaman doğru bilgi olur kimi zamanda yanlış çıkar ve muhataplarınca yalanlanır. İddialar kimi zaman yalanlanır ve bu daha sonra gerçek olarak ortaya çıkar. Bu durum daha çok tarafların ilişkilerini göz önünde yaşamak istememeleri sebebiyle olur. Geçtiğimiz zamanlarda iki ünlü isim olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya arasında bir ilişki yaşanmış ve bu ilişki daha sonra sona ermiş ve taraflar bu ilişkiyi bitirdiklerini belirtmişlerdi. Ancak bu ilişkiye dair yeniden başladı, tekrar bir araya geldiler şeklindeki iddialar ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’u kızdırdı.

İddialara Tepki Gösterdi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy geçtiğimiz hafta oyuncu arkadaşları Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun düğün törenine katıldı. Aynı törende Çağatay Ulusoy’la eskiden birlikte olan Serenay Sarıkaya’da yer aldı. İkilinin aynı yerde bulunması dolayısıyla magazin basınında ve sosyal medyada ikilinin yeniden bir araya geldikleri iddia edilmeye başlandı. Bu iddia bir süre devam edince Çağatay Ulusoy sonunda müdahale etme gereği duydu ve ardından da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak bu iddialara tepkisini dile getirdi. Ünlü oyuncu “salın bizi be kardeşim” ifadelerini kullandı.

Salın Bizi Be Kardeşim

Ünlü isim Çağatay Ulusoy hakkında Serenay Sarıkaya ile çıkan iddialara sosyal medya hesabından tepki gösterdi ve bu iddiaları yalanladı. Çağatay Ulusoy paylaşımında “neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bi de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu?! Çok üzücü… Gayeniz nedir? Anlamıyorum bir salın bizi be kardeşim” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada en çok okunanlar listesine girerken Çağatay Ulusoy’da hakkında çıkan iddialara yanıt vererek ilk elden önlem almış ve gerçeği sevenleriyle paylaşmış oldu. Bakalım bu paylaşım ve açıklama sonrası iddialar devam mı edecek yoksa bitecek mi?

 

08-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar