Çağlar Ertuğrul'un yeni filmi Kızım Gibi Kokuyorsun'un ilk fragmanı yayında

Çağlar Ertuğrul'un yeni filmi Kızım Gibi Kokuyorsun un ilk fragmanı yayında
Türk, Amerikan ve Fransız ortak yapımı film Kızım Gibi Kokuyorsun çok yakında seyircisiyle buluşacak. Çağlar Ertuğrul'un başrolde yer aldığı filmin ilk fragmanı yayınlandı!

Başarılı yönetmen ve senarist Olgun Özdemir'den Mor Ufuklar ve Vicdan Ağacı filmlerinden sonra üçüncü bir proje geliyor. Türk, Amerikan ve Fransız ortak yapımı olan filmde Clemence Verniau, Çağlar Ertuğrul, Yılşen Özdemir, Şerif Sezer, Esin Civangil, Tolga Güleç, Deniz Arna, Muhammed Cangören ve Fehmi Karaaslan gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Kültür Bakanlığının destekleriyle çekilen filmde farklı dil ve kültürlere ışık tutmak adına çeşitli yerlere gidildi. Türkiyede; Hatay, Antakya, İskenderun, Samandağ, Antep ve Urfa gibi yerlere rastladığımız yapımda Fransa'da da çekimler gerçekleştirildi.

EKİM AYINDA VİZYONDA

Çekimleri tamamlanan ve aynı zamanda Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Kürtçe dillerinde izleyeceğimiz Kızım Gibi Kokuyorsun filminin Ekim ayında vizyona gireceği biliniyor. Türkiye ile birlikte eş zamanlı olarak Belçika ve Fransa'da gösterime girecek filmin müziklerini Onur Tarçın yapıyor. Filmin vizyona girmesiyle Amerika, Fransa ve Türkiye’de müzik marketlerde Kızım Gibi Kokuyorsun müzikleri yer alacak. Filmin ayrıca 22. Şangay Uluslararası Film Festivali’nin Uluslararası Panorama bölümünde dünya prömiyerini yapıldı. Merakla beklenen Kızım Gibi Kokuyorsun filminin ilk tanıtım filmi sizlerle!

KIZIM GİBİ KOKUYORSUN İLK TEASERI YAYINDA

KIZIM GİBİ KOKUYORSUN KONUSU

Yaşanan bazı trajedik olaylardan sonra Beatrice (Clemence Verniau), Hevi (Yılşen Özdemir) ve İbrahim’in (Çağlar Ertuğrul) yolları kesişir. 14 Temmuz 2016 günü Nice'deki IŞID saldırısında tüm ailesini kaybeden Beatrice büyük bir yas içindedir. Babasının vasiyeti üzerine ailesinin naaşını yıllar önce göç ettiklleri Antakya Vakıflı Ermeni köyüne götürmek üzere yola çıkar. Buraya geldiğinde kendisi gibi terör örgütünden kayıp vermiş Suriyeli Hevi ve ülkesine tatile gelmiş gurbetçi İbrahim ile tanışır. Bu üçlünün yolları Hatay Samandağ'da bir motelde kesişir ve aralarından birinin yakınını bulmak için harekete geçerler.

14-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar