Çakallarla Dans 7 çekimleri tamamlandı

 Çakallarla Dans 7 çekimleri tamamlandı
14 senedir Türk sinemasında uzun serili film geleneğini sürdüren ekip Çakallarla Dans 7 çekimlerini bitirdi. Dünya Güzellik Yarışması Organizatörlüğü yapan Çakallar yine işbaşında.

İlk 6 seride oldukça ilgi gören Çakallarla Dans filminin 7. Serisinin çekimleri İzmir ve İstanbul’da tamamlandı. Yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Şeker’in üstlendiği filmde kahkaha ve heyecan tufanı esecek. 6 Ocak’ta vizyona girmesi düşünülen filmin konusu dünya çapında bir güzellik müsabakası organizatörlüğü. 

 Çakallarla Dans 7 tamamlandı

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serisi rekorunu eline geçirmek isteyen Çakallarla Dans film serisinin sonuncusu olan Çakallarla Dans 7 filminin çekimleri sona erdi. İzmir ve İstanbul'da yapılan çekimleri biten filmin yönetmenliğini Murat Şeker yaptı. İlk olarak 2010 yılında çekimleri başlayan filmin yapımcılığını SugarWorkz – TAFF Pictures üstlendi. Heyecan, aksiyon ve sürprizlerin eksik olmadığı Çakallarla Dans 7 filmi 6 Ocak 2025 tarihinde beyazperdelerde gösterime girecek. Bu sefer ki konusu dünya çapında bir güzellik yarışması organizasyonu olan filmde bu organizasyonu kim yapar, tabi ki Çakallar!

Serinin 7. Sinde İlker Ayrık yok

Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in senaryosunu yazdığı filmde İlker Ayrık bulunmuyor. Güldür Güldür Show ekibinden Toygan Avanoğlu’nun yer aldığı filmde Ceyhun Yılmaz, Timur Acar, Hakan Bilgin, Şevket Çoruh, Ege Kökenli, Murat Akkoyunlu, Rojda Demirer, Didem Balçın, Doğukan Polat, Diren Polatoğulları gibi birbirinden kıymetli oyuncular yer alıyor. 

Timur Acar kimdir?

22 Aralık 1979 da Almanya’da dünyaya gözlerini açan Timur Acar 1999 depreminden sonra memleketi olan Sakarya Karasu’ya yerleşti. Aslen Artvinli olan Acar’ın ailesi Gürcü kökenlidir. Moda Sahnesi kurucuları arasında yer alan oyuncu tiyatroya ilgi duyar ve 9 Eylül Üniversitesi’nde bunun eğitimini alır. Akasya Durağı, Avrupa Yakası, Kurşun Yarası gibi dizilerle ismini duyuran Acar 2013 senesinde Bebek İşi dizisinde Murat karakterine hayat verdi. Kertenkele dizisi ile ülke çapında tanındı. Bu dizide birbirinden farklı karakterler olan Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk karakterlerini oynadı. 2. Sezonun sonunda diziye veda etti. İlk evliliğini 2007 de Özlem Karabay ile yapan oyuncu 2 sene sonunda ayrıldı. İkinci evliliğini Eda Özerkan ile yapan Acar’ın bu evlilitken Eliz isminde bir çocuğu bulunmaktadır. Organize İşler, ulak, Türkler Çıldırmış Olmalı, Çakallarla Dans, Hayat Sana Güzel, Kapı, Af, Sırrını Biliyorum, Leyla İle Mecnun, Oğlum gibi yapımlarda yer alan Acar aktif olarak oyunculuğunu devam ettirmektedir.

26-07-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler