Camdaki Kız 26. bölüm izle

Camdaki Kız 26. bölüm izle
Camdaki Kız 26. bölüm izle: İzleyiciler Camdaki Kız dizisi son bölüm, full, tek parça, online izlemek için arama yapıyor. YouTube ve Kanal D üzerinden izlemek için detaylar.

Camdaki Kız 26. bölüm izle: Kanal D'nin çok izlenen dizisi Camdaki Kız, 30 Aralık Perşembe akşamı yeni bölüm ile ekranlarda. Son bölüm için heyecanlanan izleyiciler diziyi YouTube ya da internet adresinden tek parça, online, full izlemek için aramalar yapıyorlar. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümüne Canlı TV üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Dizi ile ilgili diğer detaylar da sayfanın devamında yer alıyor.

Camdaki Kız 26. bölüm izle

Kanal D tarafından ekrana gelen ve OGM Pictures imzası taşıyan Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Nur Sürer, Şerif Erol, Engin Şenkan, Devrim Yakut, Tamer Levent, Hande Ataizi, Tuğrul Tülek, Yüsra Geyik, Nihal Menzil, Hamza Yazıcı, Feri Baycu Güler, Merve Polat, Orhan Eşkin, Tolga Çiklaçiftçi ve Işıltı Su Alyanak yer alıyor.

Sevilen diziyi tek parça ve full HD olarak internet üzerinden online olarak izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında aramalar yapıyorlar. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünü YouTube ve Kanal D internet adresinden izlenebiliyor. Camdaki Kız dizisini televizyonda ekrana geldiği sırada canlı olarak https://www.kanald.com.tr/canli-yayin adresinden izleyebilirsiniz. Ekrana geldikten sonra dilediğiniz anda https://www.kanald.com.tr/camdaki-kiz/bolumler adresinden izleyebilirsiniz. YouTube'taki Camdaki Kız kanalından da diziyi izleyebilmeniz mümkün. Yeni bölümün yer aldığı sayfaya hareket etmek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Camdaki Kız 26. bölüm özeti

Rafet'i ziyaret eden Hayri, Melisa'yı çıkmaz sokağa çıkarır. Bu nedenle Muzo'nun Melisa ile ilgili her şeyi itiraf etmekten başka seçeneği yoktur. Melisa, ne olursa olsun Muzo'dan vazgeçmemeye kararlıdır. Ev halkı en sonunda Melisa ile ilgili gerçekleri öğrenir. Ayrıca Nalan, Sedat ve Melisa'nın videosunu izler. Bunun karşısında Sedat nasıl bir hamle yapacağını bilemez. Nalan ise kendisi şok eden bir şeyle karşı karşıya kalır. Her şeyden habersiz bir şekilde Alper ile bir araya gelen Nalan, şantaja uğrar. Alper, Nalan'dan yüklü miktarda para talep eder. Feride ise şantajdan haberdar olarak olaya dahil olur. 

30-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler