Caner Cindoruk'tan anlamlı istek!

Caner Cindoruk'tan anlamlı istek!
Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Caner Cindoruk son yıllarda artan doğum günü bağışları modasın ayak uydurdu. Usta oyuncu yaklaşan doğum günü için hayranlarından bakın ne istedi?

Sadakatsiz dizisiyle dünya çapında tanınan oyuncularımızdan Caner Cindoruk'tan yaklaşan doğum günü için anlamlı bir istek geldi. Son günlerde doğum günlerinde hediye yerine bağış yapılmasına Cander Cindoruk da katıldı. Usta oyuncu takipçilerinden ne istedi? Caner Cindoruk kimdir, hangi yapımlarda rol aldı? Şimdi ayrıntılar

Caner Cindoruk'tan anlamlı istek!

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Caner Cindoruk son yıllarda artan doğum günü bağışları modasın ayak uydurdu. Son olarak Mavi Sürgün dizisinin çekimlerine devam eden Caner Cindoruk, yaklaşan doğum günü için hayranlarından hediye yerine otizmli çocuklar için düzenlediği kampanyaya katılmalarını istedi.

Otizmli çocukların farkında olalım

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk 17 Nisan’da 43 yaşına giriyor. Yaklaşan doğum günü münasebetiyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, otizm farkındalığına dikkat çekti ve otizmli çocuklar için doğum gününde anlamlı bir kampanya başlattı. Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) ile birlikte doğum günü kampanyası başlatan Cindoruk, depremzede otizmli çocukların hayatına dokunmayı istedi. Caner Cindoruk düzenlediği kampanyayı şu sözlerle duyurdu: "Sevgili ailem, dostlarım 2 Nisan Otizm Farkındalık Ayı'na özel ben de iyilik dolu hareketlere dahil olmak istedim. 17 Nisan tarihindeki doğum günümü TODEV'den destek alan çocuklar ile paylaşmaya karar verdim. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. El ele verelim otizmli çocukları farkında olalım. Destekleriniz için teşekkür ederim."

Caner Cindoruk kimdir?

1980 Adana doğumlu Cindoruk, sanatçı bir ailede büyüdü. Ünlü yazar Zafer Cindoruk’un oğlu olan Caner’in iki kardeşi ve amcası da oyuncudur. Ailesinin etkisiyle ilkokulda tiyatroya yönelen Cindoruk, Çukurova Üniversitesinde işletme okurken üniversitenin tiyatro topluluğunda yer aldı. Sahne hayatına ’Fehim Paşa Konağı’ ile başlayan Cindoruk, uzun süre Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev yaptı. Beynelminel filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Caner Cindoruk, Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteriyle şöhrete ulaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Ebru Özkan ile evlenen Cindoruk, geçtiğimiz yıl yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle dünya çapında tanındı.

Oynadığı Film ve Diziler :

2017 - Kadın (TV Dizisi)

2016 - İstanbul Sokakları (Fırat) (TV Dizisi)

2016 - Kor (Cemal)(Sinema Filmi)

2016 - Dar Elbise (AKO) (Sinema Filmi)

2016 - Bir Şey Değilim (Sinema Filmi)

2016 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. Sezon (Silahtar Mustafa Paşa)(TV Dizisi)

2015 - Ekşi Elmalar (Servet)(Sinema Filmi)

2014 - Çalsın Sazlar (Mahir)(Sinema Filmi)

2013 - Aramızda Kalsın

2013 - Ateş Altında Aşk

2012 - Yabancı

2012 - Gergedan Mevsimi

2012 - Elveda Katya

2011 - Firar

2009-2010 - Hanımın Çiftliği

2008 - Kelebek

2008 - Geç Gelen Bahar

2008 - Yaprak Dökümü

2007 - Kara Güneş

2006 - Beynelmilel

12-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar