Çarşamba günü hangi diziler var? Çarşamba yayın akışları

Çarşamba günü hangi diziler var? Çarşamba yayın akışları
Çarşamba günü hangi diziler var? TRT1, Show TV, Kanal D, Atv, Tv8, Star TV ve Kanal 7 yayın akışı listelerinde hangi dizi veya programlar yayınlanacak?

Çarşamba dizileri merak ediliyor ve araştırılıyor. Haftanın her günü birbirinden başarılı diziler ve televizyon programları izleyici ile buluşuyor. Günün reyting sonuçları genellikle birbirine yakın sıralamalarla oluşurken vaktini televizyon karşısında geçirmek isteyen izleyiciler bugün hangi diziler var sorusuna yanıt arıyor.

ÇARŞAMBA DİZİLERİ NELER? 13 MART 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

KANALDİZİ ADIBÖLÜMBİLGİSAAT
KANAL DTAŞ KAĞIT MAKAS3YENİ BÖLÜM20:00
SHOW TVSANDIK KOKUSU14YENİ BÖLÜM20:00
ATVKURULUŞ OSMAN152YENİ BÖLÜM20:00
TRT 1BİR SEVDADIR7YENİ BÖLÜM20:00
NOWŞAHANE HAYATIM19YENİ BÖLÜM20:00

ÇARŞAMBA DİZİLERİ

KURULUŞ OSMAN / ATV / 20:00

Ertuğrul Gazi'nin oğlu olan Osman Bey Osmanlı tarihindeki ilk devletleşme çabalarını göstermiştir. Dizi 1281-1326 yılları arasında Osmanlı Beyliği'nde yaşanan konuları ele alır. Genç ve güçlü bir Bey olan Osman Bey sonrasında Osmanlı Devleti'nin kurucusu ilan edilecektir.

TAŞ KAĞIT MAKAS / KANAL D / 20:00

Gecekondu mahallesinde yaşayan Umut karakteri, babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için verdiği mücadeleyi izleyicilere aktarıyor. Düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği adalet mücadelesi, hem duygusal hem de düşündürücü bir deneyim sunuyor. Umut'un zorlu yolculuğu, izleyicileri gerçek adaletin peşinde koşanların dünyasına davet ediyor.

Taş Kağıt Makas, adaletin ne olduğu ve gücün gerçek anlamını sorgulayan derin bir hikaye sunuyor. Gerçek adaletin peşinde koşanların yaşadıkları zorluklar ve verdikleri mücadele, izleyicileri düşündürmeye ve tartışmaya sevk ediyor. Dizi, güçlü bir mesajla izleyicilere adaletin önemini hatırlatıyor.,

SANDIK KOKUSU / SHOW TV / 20:00

Aile ilişkilerinin değişik bir perspektiften inceleneceği dizide Karsu (Özge Özpirinçci ) 3 çocuk annesi bir annedir. Bir anne kız çatışmasının ön planda olduğu dizide bir kadının güçlü mücadelesi, psikolojik analizleri, neden sonuç ilişkileri, ve arada kalan pek çok duyguyu sıcak ve samimi bir dille izleyicisi ile buluşturmayı hedefliyor. Karsu genç ve güzel olmasının yanı sıra hayata çocukları ile tutunan bir annedir ve kızı ile kuşak çatışması yaşamaktadır. Ergenlik çağındaki kızı ile olan bu çatışmaları diziye damga vuracak. İşte bu noktada yaşananlar, fedakarlıklar, hüzünler, yanlışlar seyirciye aile olabilmenin her yönünü gözler önüne seriyor.

BİR SEVDADIR / TRT 1 / 20:00

Bir Sevdadır, dramatik ve duygusal bir hikayeyi ekrana taşıyan bir Türk dizisidir. Yeşil adındaki bir kadının hayat mücadelesini konu alan dizi, çocuklarının geleceği için verdiği mücadeleyi merkezine alır. Başrollerde Ece Uslu, Berk Cankat ve Güven Hokna gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Dizide, Yeşil'in hayatı ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile karşılaşmasıyla bambaşka bir yöne evrilir. Yeşil, yaşadığı zorluklara rağmen çocuklarının geleceği için mücadele ederken, Yasin'in de kendi içsel çatışmalarıyla boğuştuğu bir dönemde bir araya gelirler. İkilinin yaşadıkları, izleyicilere duygusal ve çarpıcı anlar sunmaktadır.

ŞAHANE HAYATIM / NOW / 20:00

Heyecan, entrika, aşk, gerilim dolu olan Şahane Hayatım dizisinde hayata büyük haksızlıklarla başlamış, bu eksikliklerini gidermek için gecesini gündüzüne katmış, bu yolda gereken ne varsa fazlasıyla yapmış, şu anda ise şahane bir hayat sürerken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in ilginç hikayesini konu ediniyor. Derin uçurumların ve ayrıcalıklıların dünyasında başarıya ulaşmış, matematik şampiyonu ve burslu bir genç kız. Etrafındaki tüm ilgisizliklere, dışlanmışlıklara, hoyratlığa, sevgisizliğe karşın hayallerini dimdik ayakta tutmaya çalışan iradeli bir genç kadın. Hayatın bütün hücrelerine işlemiş adaletsizlik ise onu çok büyük bir seçim yapmaya ve haydut olmaya zorluyor. Genç Şebnem rüzgara ve akıntıya karşı durmayı bırakıp sonunda kendini akıntıya bırakmaya karar veriyor. Çünkü bazen bir kızın bir şeyler yapması gereklidir. Gümüşçülerin gelini, cemiyet hayatının kraliçelerinden Şebnem tarzı, tavrı ve güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Ama hayatındaki sürprizler daha yeni başlayacaktır esasında…

13-03-2024
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar