Chefs Arena İlk Bölümünde Heyecan Doruktaydı!

Chefs Arena İlk Bölümünde Heyecan Doruktaydı!
Kanal D'nin yeni yarışma programı Chef's Arena ilk bölümüyle ekrana geldi. Yarışma büyük bir heyecan içinde geçerken kazanan takım erkekler oldu. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen yeni yemek yarışma programı Chef’s Arena hem seyirciden hem de otoritelerden tam not aldı. 8’i kadın 8’i erkek olmak üzere toplam 16 yarışmacının yer aldığı ve birbirinden ünlü ve usta üç jüri üyesinin yer aldığı yarışma kadınlar ve erkekler takımı olarak iki ayrı takım halinde yarıştılar. Takımların jüri üyeleri tarafından kendilerine verilen yemekleri yaptığı ve gelen misafirlerin yemekleri tadarak takımları değerlendirdiği ve puanladığı yarışmanın ilk bölümünde heyecan tavandaydı. Takımların birinci olabilmek için ellerinden geleni yaptığı yarışma sonrası bir takım sevinirken bir takım üzüldü. İşte detaylar!

Chef’s Arena Takımları!

Kanal D’nin yeni yarışma programı Chef’s Arena’nın 16 kilşilik yarışmacıları iki takım olarak yarışıyor. Kadınlar ve erkekler takımı. Kadınlar takımı şu isimlerden oluşuyor; Alvina Hakverir, Arya Çelik Sarmen, Burçin Pınar, Burcu Karaaslan, Fevziye Alak, Gökçe Esin, Neslihan Koşar, Nihal Büşra Abay. Erkeekler takımı ise şu isimlerden oluşuyor; Akın Kırıkkayaoğlu, Berat Karabaş, Emre Yavuz, Fırat Kurum, Halil İmir, Hüseyin Işıklar, Muhammet Murat Giresun, Polat can İsen.

Chef’s Arena’da Kazananlar ve Kaybedenler!

İlk bölümüyle ekrana gelen Chef’s Arena’da heyecan zirvedeydi. Yarışmacılar ilk bölümünde vermiş olduğu heyecanla oldukça gerildiler. Takımlar arasında en iyi takım erkekler takımı seçilirken, erkekler takımında da Hüseyin, Akın ve Murat en iyi tabağı çıkaran yarmacılar oldu. İlk ödül yarışmasının galibi Murat 10 bin liranın da sahibi oldu. Ödülü kazanan Murat 10 bin lirayı erkek yarışmacıları arasında belirli bir hesaba göre dağıttı.

Chef’s Arena’nın kaybeden takımı ise kadınlar oldu. Kadınlar takımından Arya ve Fevziye elenmek üzere şeflerin karşısına geçerken kadınlar takımının en iyisi Gökçe’de elenmek üzere Neslihan’ı şeflerin karşısına gönderdi. Chef’s Arena’nın patronu Batuhan Şef, Chef’s Arena’dan elenen ilk yarışmacıyı Neslihan olarak belirledi.

Chef’s Arena Nasıl Bir Yarışma?

Chef’s Arena’nın ilk bölümünü erkekler takımı kazanırken yarışma da seyirciden tam not aldı. Heyecanın dorukta olduğu yarışmanın formatı ise otoriteler tarafından beğenildi. Her bölüm iki takımın yarışacağı ve kazanan takımın en iyi tabağını sunan yarışmacının 10 bin liralık ödülü kazanacağı ve kaybeden takımdan ise bir yarışmacının yarımaya veda edeceği Chef’s Arena’da kazanan takımı davet edilen misafirlerin vereceği puanlar belirliyor. İkinci bölümü Perşembe akşamı yayınlanacak program Kanal D’nin yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

02-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler