Çocuklar Duymasın dizisi resmen çakıldı!

Çocuklar Duymasın dizisi resmen çakıldı!
Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çocuklar Duymasın dizisi dünün reytinglerinde resmen dibi gördü. Dizi takipçileri son sonuçlardan sonra tedirgin oldu.

2002 yılında yayın hayatına başlayan, Türk televizyon tarihinin en uzun solukları arasında yer alan, şimdilerde Kanal D ekranlarında izlediğimiz Çocuklar Duymasın, dünün reyting sonuçlarında resmen dibi gördü.Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un paylaştığı dizi geçtiğimiz sezon Pazar günleri ekrana geliyordu. Son zamanlarda dizinin değişen konusu ve her dizide olduğu gibi entrikalar izleyicinin tepkisine yol açmış ve sosyal medyada bir çok tartışma konusuna sebep olmuştu.

Dizinin reytinglerinden memnun olmayan Kanal D, yeni sezonda diziyi haftanın en zorlu günlerinden biri olarak kabul edilen Çarşamba gününe almıştı. TRT 1’in reyting canavarı dizisi Diriliş Ertuğrul ve Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizileriyle aynı gün reyting mücadelesi vermek zorunda kalan Çocuklar Duymasın’ın başarısız olacağı reytingleri takip eden herkes tahmin edebiliyordu.

Kanalın kararının yanlış olduğunun farkında olan birçok izleyici sosyal medya hesabından kanala tepki gösterdi, ancak kanal Çarşamba gününde kararlıydı. Pazar günleri reytinglerde çok iyi sonuçlar alamasada kendi yağında kavrulan Çocuklar Duymasın dizisi dün yayınlanan bölümüyle reytinglerde büyük düşüş yaşadı. Bu hafta sezona geç başlangıç yapan Diriliş Ertuğrul dizisinin başlaması ve Jet Sosyete dizisinin de Çarşamba gününe alınmasıyla birlikte dizi tüm reyting gruplarında ilk 15'e giremedi.

Dün akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın TOTAL’de 2,62 rating,5,63 share oranıyla 19. sırada, AB’de ise 2,21 rating, 5,07 share oranıyla 21. sırada yer alabildi. Geçtiğimiz haftalarda TOTAL ve AB listelerinde ilk 10’da yer alabilen dizi bu hafta kabusu yaşadı.

Kanal D, dizinin bu sonuçlarından sonra nasıl bir değişiklik yapar şimdilik bilinmez ancak, dizi gelecek haftalarda yayınlanan bölümleriyle reytinglerde yükselme ivmesi gösteremezse final haberini almamız yakındır.

08-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar