Çocuklar Duymasın dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Çocuklar Duymasın dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağ'lının başrollerini paylaştığı sevilen dizi 'Çocuklar Duymasın''ın yayın tarihi değişti. Kanal d’nin sevilen dizisinin yeni gününü sizler için araştırdık. Şimdi Çocuklar Duymasın’ın yeni günü, haberimize geçelim.

Çocuklar Duymasın dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Türk televizyonlarının belki de en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın Kanal D’nin aile dizilerinden biri. Çok sevilen dizi aralıklarla da olsa 2002 den beri evlerimize konuk oluyor. Temelde boşanmak üzere başlayan dizide Haluk ve Meltem karakteri bir türlü boşanamadı ve bugünlere geldi.

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı sevilen dizi artık Perşembe akşamları ekrana gelecek Pazar geceleri Kanal D'nin izlenilen dizilerinden olan dizi yeni bir karar alarak Perşembe ününde karar kıldı. Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı hem yayın gününde hem de içerikte ters köşe yaparak rutini bozdu. Hiç de fena olmadı hani. Uzun soluklu işlerin bazen nadasa bırakılması veya yeniden şekillendirilmesi yapımın ömrünü uzatıyor. Bundan sonra yoluna Perşembeleri devam edecek. Aslında bu değişiklik iyi de oldu. Seyirciler olarak bizler de yayın gününün mü yoksa işin kendisinin mi daha önemli olduğunu yaşayıp göreceğiz.

Çocuklar Duymasın ’da son bölümde neler oluyor?

Yayınlanan fragmanda Işıl'a ilgi duymaya başlayan Tuna, bir taraftan da onu etkilemeye çalıştığını görüyoruz. Caz müziği çok sevdiğini ve yıllardır saksafon çaldığını söyleyen Tuna'ya Haluk tepki gösteriyor. Hatta Tuna'nın bu yaştan sonra saksafon çalışmaları yapması Haluk'u geriyor. Peki, Tuna, bu yalandan nasıl dönecek, Perşembe günü göreceğiz. Halil ise kahvehanede tiyatrolar günü için etkinlik düzenler. Hüseyin, Şükrü ve ekip kılıktan kılığa girerler.

Çocuklar duymasın kadrosu

Türk aile komedi televizyon dizisi olan Çocuklar Duymasın, MinT Motion Pictures tarafından hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini Bora Tekay yaparken Birol Güven ve Süleyman Nebioğlu yapımcılığını üstleniyor. Aralıklarla da olsa 16 Ocak 2002 den beri yayınlanan dizi şu anda 444 bölümüne hazırlanıyor.

Taş fırın Haluk (Tamer Karadağlı), bayan personel müdürü Meltem (Pınar Altuğ) Dominant teyze Gönül (Zeyno Günenç) Zero Erkek Tuna (Volkan Severcan) Çaycı Hüseyin (Alpaslan Özmol) Havuç (aMehmet Baran Erdoğan) Hizmetli Emine (Melek Şahin) Müsteşar kemal (Ferdi Akarnur) Şükrü (Şükrü Koruyucu) uslanmaz patron fıs fıs İsmail ( Süleyman Yağcı) gibi ve daha birçok ünlü isim rol alıyor. Dizide bir dönem Vatan Şaşmaz da rol almıştı. .

Ne diyelim reytingi bol olsun!

23-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar